Program pentru administrarea conturilor de utilizator

Windows este un sistem de operare foarte puternic și odată cu această putere vin și multe opțiuni de personalizare pentru ca sistemul să lucreze exact cum vă doriți. Ar fi greu de imaginat un sistem de operare fără conturi de utilizatori, însă pentru cineva care nu este familiarizat cu administrarea conturilor, crearea și editarea acestora poate fi dificilă. Quick User Manager este un program care administrează conturile de utilizator, oferindu-vă posibilitatea să le controlați mai ușor. De exemplu, puteți schimba statusul unui cont dintr-un simplu vizitator în administrator sau puteți schimba parolele.

quickuserman1

Quick User Manager este un program portabil foarte ușor de folosit. Lansați aplicația și veți vedea meniul principal cu toate opțiunile pentru editarea și administrarea conturilor utilizatorilor. După ce selectați contul dorit din meniul din partea stângă, puteți să creați o parolă, sa schimbați sau să ștergeți parola activă. De asemenea puteți să schimbați imaginea unui cont sau chiar să îl ștergeți.

Dacă doriți să creați un cont nou trebuie să dați click pe Create user account. Vă va apărea un meniu unde puteți seta numele, parola, imaginea sau tipul contului. După ce l-ați creeat, îl puteți selecta din meniu și îi puteți adăuga restricții.

quickuserman2

Quick User Manager este un program foarte bun pentru cei care nu prea se pricep la administrarea conturilor de utilizator din setările sistemului de operare. Programul poate fi rulat pe sistemele de operare Windows actuale.

Download

Configurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.