Program de conversie video pentru dispozitive portabile: VideoSavior

Pentru vizionarea clipurilor video descărcate de pe diverse portaluri de specialitate în calculator, le putem viziona cu player-ul preferat. Și dacă dețineți un telefon de ultimă generație, sau un iPad, iPod, PSP (Play Station Portable), sau alte dispozitive portabile, probabil, veți dori să aveți conținutul video la purtător, nu?! Pentru a le viziona pe aceste dispozitive, clipurile video necesită conversia în formatele suportate de acestea. Pentru a nu folosi aplicații greoaie, sofisticate, puteți face apel la VideoSavior, un mic program de conversie video pentru dispozitive portabile.

1-VideoSavior-interfata-principala

Descărcarea programului se face prin managerul de download CNET, ceea ce presupune puțină atenție atât în procesul de descărcare, cât și în cel al instalării în sine, existând mai multe oferte ale unor programe fără legătură cu cel ce interesează.

VideoSavior este foarte simplu de utilizat, suportând atât link-uri de pe portalurile specializate în partajarea clipurilor video, cât și conversia fișierelor video existente în calculator. Interfața sa nu lasă loc de îndoieli, tot ce aveți de făcut este să introduceți link-ul clipului video sau fișierul din calculator, programul suportând până la două descărcări și conversii simultane.

După alegerea destinației, veți specifica formatul de conversie, în funcție de dispozitivul portabil dorit: Apple iPad MPEG-4 Video (MP4), Apple iPod QuickTime Video (MOV), Sony PSP H.263 Video (3GP), Xvid MPEG-4 video (AVI), MP3 audio (MP3) șî formatul general WMV.

2-VideoSavior-selectare-format-conversie

După alegerea calității clipului video, care, bineînțeles, toți o dorim a fi cât mai ridicată, dați click pe butonul Add. Revenind la interfața principală a VideoSavior, nu vă rămâne decât să mai dați un click pe Start. Dacă ați ales să descărcați conținut de pe Internet, în funcție de viteza conexiunii, veți avea și rezultatul în scurt timp.

Opțiunile Settings oferite de micul program vă ofera posibilitatea schimbării culorii interfeței sale, cât și posibilitatea descărcării și procesării a două fișiere simultan, cea implicită fiind valabilă pentru un singur fișier.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.