Program de făcut poze și înregistrat cu webcam-ul: Video Booth

Activitatea la calculator trebuie la un moment dat să aibă și partea ei de amuzament pentru deconectare. Fiecare are metoda sa, ascultarea muzicii, vizionarea unui film, un joc pe calculator, etc. Dacă doriți să schimbați puțin momotonia, puteți testa un program destul de amuzant cu ajutorul căruia puteți face poze și să vă inregistrați cu webcam-ul, anume Video Booth. Diferit de alte programe, nu veți găsi tot felul de opțiuni avansate, fiind accesibil oricărei categorii de utilizatori.

1-Video Booth-efecte-imagine

Versiunea gratuită a programului are unele limitări în privința efectelor ce se pot aplica instantaneelor luate cu wecam-ul, cât și faptul că nu puteți salva ceea ce ați făcut, în calculator, ci doar să partajați pe Facebook, direct din interfața programului.

Așa cum am spus mai sus, Video Booth oferă o interfață minimalistă, oferind două moduri de a face un snapshot cu webcam-ul, una simplă, obișnuită si cealaltă în cascadă, adică patru poze comasate într-un singur snapshot. Toate capturile realizate vor fi depozitate în partea de jos a programului, în așteptare. De asemenea, înainte de a le partaja, aveți posibilitatea de a aplica diverse efecte, ce-i drept, limitate, însă destul de amuzante. Mai mult, odată cu fotografia realizată, aveți ocazia de a încărca și alte imagini personale pe Facebook.

2-Video Booth-partajare-facebook

În plus, aveți posibilitatea de a vă înregistra în fața webcam-ului, inclusiv sonorul. Înregistrarea poate juca rolul de mesaj personal, actualizare, pe care îl puteți posta direct pe Facebook. Video Booth este compatibil cu toate tipurile de camere digitale existente pe piață.

Download

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.