Program pentru extragerea pistei audio dintr-un videoclip: Audio Extractor

Din colecția de videoclipuri descărcate de pe Internet, din diverse motive, se poate să aveți nevoie doar de partea audio a videoclipului. Un motiv ar fi acela al creării unor track-uri audio pentru diverse prezentări, sau al creării unor sunete de apel pentru telefonul mobil. Bineînțeles, dacă nu doriți sa apelați la aplicații complexe de editare audio-video, atunci este cazul să încercați Audio Extractor, un program gratuit, care conform denumirii sale, va extrage pista audio dintr-un videoclip.

1-Audio Extractor-interfata-adaugare-fisier

Procesul de instalare presupune un pic de atenție pentru a evita instalarea unor oferte de programe inutile. Interfața programului este deosebit de simplu de utilizat chiar și de un utilizator începător.

Programul se poate folosi pentru a converti fișierele media de pe formate multiple ca AVI, 3GP, FLAC, în piese audio în diverse formate, dintre cele mai populare, incluzând MP3, WAV, FLAC, OGG și WMA. Extragerea pistei audio se poate executa fie pe un singur fișier, fie pe un pachet întreg, formatul de ieșire fiind același pentru toate fișierele incluse în pachet.

2-Audio Extractor-optiuni-extragere-audio

După încărcarea conținutului multimedia, specificați profilul de ieșire și destinația de salvare, cei cunoscători având la dispoziție posibilitatea de a configura diverși parametri ai conversiei audio ca rata de frecvență, volumul, rata de biți, channel mode și altele. Mai mult, Audio Extractor permite tăierea unei părți a pistei audio, prin stabilirea punctului de început și a celui final. Secțiunea Help poate fi de un real folos celor neexperimentați, prezentân pas cu pas întregul proces de conversie.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.