Program cu care poți afla spațiul ocupat pe Hard Disk de fișierele din calculatorul tău

FilePro, după cum am spus și în titlu, este un program cu care poți afla spațiul ocupat pe Hard Disk de fișierele din calculatorul tău, foarte util în situațiile în care vrei să afli care sunt fișierele cele mai mari și de care te poți lipsi pentru a face loc celor de care ai nevoie.

FilePro: analiză fișiere Hard Disk

FilePro este un utilitar de analiză a spațiului de pe Hard Disk oferit gratuit utilizatorilor care îl vor rula în calculatoarele personale, în scopuri necomerciale. Acesta, după cum poate fi observat și în imaginea de mai sus, generează diagrame ale fișiere aflate pe Hard Disk-ul local ori de rețea supus analizei ce permit localizarea directă fișierelor reprezentate.

Programul permite realizarea unei analize complete ori parțiale a Hard Disk-ului, generează, salvează și restaurează jurnale ale rezultatelor analizelor realizate și permite compararea acestora în scopul urmăririi evoluției fișierelor dinamice (hiberfil.sys, de exemplu). Printre altele, programul permite și copierea, mutarea, redenumirea și ștergerea directă a fișierelor, excluderea anumitor fișiere ori directoare de la analiză și identificarea dublurilor.

După cum veți observa, FilePro nu are nimic special în afară de funcțiile amintite mai devreme și nici nu este greu de utilizat. Programul a fost înzestrat cu o interfață cât se poate de intuitivă, este rapid, eficient la realizarea acțiunilor pentru care a fost conceput și nu reprezintă niciun risc pentru sistemul ori hard disk-urile supuse analizei și poate fi rulat în toate versiunile de Windows.

Download FilePro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.