Program de făcut tonuri de apel personalizate pentru telefonul mobil — Free Ringtone Maker

V-ați plictisit de vechile tonuri de apel ale telefonului mobil? Foarte simplu, vă puteți crea singuri, fără niciun cost, o întreagă galerie, din melodiile preferate. Pentru a realiza acest lucru, avem nevoie de un editor audio care ne va ajuta să tăiem porțiunea audio preferată dintr-un fișier audio.

Astfel de editoare, gratuite, se găsesc în lumea virtuală, proiectate special pentru acest scop. Am ales un program care pe lângă faptul că ne poate tăia selecția audio preferată, ne oferă posibilitatea de a aplica și câteva efecte audio.

Program de făcut tonuri de apel

Este vorba de Free Ringtone Maker, un program gratuit, ușor de folosit chiar și de către un utilizator mai puțin experimentat. În cadrul procesului de instalare va trebui să refuzați instalarea unui toolbar plus modificările aferente în browser. Bineînțeles, dacă nu doriți!

I prefer not to help

Interfața programului, de altfel, destul de elegantă, ne oferă posibilitatea de a încărca fișierul audio fie direct de pe calculator, fie de pe un CD cu muzica preferată.

Free Ringtone Maker

După încărcarea melodiei în timeline-ul respectiv, avem la dispoziție cele două cursoare de sub timeline, cu care vom selecta începutul tonului de apel, respectiv sfârșitul său. Player-ul încorporat ne va fi util pentru audierea porțiunii alese. Când ați hotărât că porțiunea aleasă de voi, corespunde preferințelor, acționați butonul Trim, din bara instrumentelor de editare. De altfel, dacă veți duce mouse-ul pe fiecare opțiune în parte, veți avea o scurtă descriere a sa.

Selectare punct de pornire audio

După tăierea porțiunii respective, va apărea în timeline, având astfel posibilitatea de a o ajusta, sau a aplica efecte ca Fade InFade OutEcho, precum și mixarea sa cu alt fișier audio.

În continuare, alegeți locația de salvare a noului ton de apel, precum și formatul său,WAVMP3OGG sau WMA. Nu mai rămâne decât să dați Start, iar în câteva secunde veți avea noul ton de apel. Pentru a vă ușura navigarea către fișierul recent salvat, selectați Find Target.

Free Ringtone Maker este compatibil cu toate sistemele de operare Windows, începând cu versiunea 2000, până la ultima versiune, Windows 8, indiferent de arhitectura sa. Testarea s-a efectuat pe Windows 7 x64.

Download Free Ringtone Maker

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.