Program de comprimat documente PDF

Un program de comprimat documente PDF ne poate fi de ajutor atât pentru a evita posibilele erori raportate de clientul de email folosit în momentul trimiterii fișierelor în acest format, cât și pentru a economisi spațiu pe Hard Disk (e drept, un motiv mai puțin important decât primul, pentru a apela la compresie).

Program de comprimat documente PDF

Free PDF Compressor, programul pe care îl recomand tuturor celor ce nu folosesc PDF Reader-ul pentru a citi documentele PDF (care, din câte știam, include un compresor propriu), nu este doar ușor de folosit ci și foarte eficient la realizarea procesului de compresie. Iată un mic exemplu:

Document PDF îninte și după ce a fost comprimat

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, documentului procesat i-a fost redusă mărimea considerabil. Bineînțeles, asta nu este o normă generală. De regulă, spațiul câștigat în timpul compresiei depinde foarte mult de modul în care au fost organizate informațiile în document, și de calitatea imaginilor ce-l compun.

Dacă luăm în considerare faptul că Free PDF Compressor este gratuit și că nu trebuie instalat pentru a fi utilizat, probarea lui nu presupune nici o pierdere pentru noi ci din contră, încă un motiv în plus să-l folosim cel puțin o singură dată (pentru a vedea ce poate și ce nu poate face).

Un motiv bun pentru a nu folosi Free PDF Compressor ?!? Aplicația online, gratuită, pusă la dispoziția noastră de Neevia:

Program online de comprimat documente PDF

Dar din păcate, pentru a folosi acest ultim utilitar vom depinde permanent de cheremul routerului și a furnizorului de servicii la Internet

Download Free PDF Compressor | Mergi la Neevia PDF compressor

3 Comentarii

  1. Un program destul de avansat. Multumim de articol.
    Cu siguranta va fii folositor atunci cand trimitem un email dorind ca fisierul trimis sa aibe o dimensiune cat mai mica. PDF-urile in general stiam ca sunt folosite datorita propritetiilor de protejare ale unui tert document fiind destul de des intalnite in casuta noastra postala(la cea virtuala ma refer).

  2. Free PDF Compressor v1.12 e varza: nu recunoasete unele PDF-uri (se pare a fi ceva versiune mai recenta) mesajul de eroare: Unsupported PDF Version (%PDF-1.6). Si totusi PDF-urile care am reusit sa le deschid fara eroare, nu comprima absolut nimic, din contra, fisierele „comprimate” sint mai mari. Poate ca versiunea comerciala 2.0 este mai eficienta, dar nu am testat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.