Program de descărcat videoclipuri de pe siturile populare

V-a plăcut vreodată un videoclip vizionat pe un site popular, și ați fi dorit să-l descărcați în calculator pentru o vizionare ulterioară? Se găsesc o sumedenie de astfel de programe de descărcare video, însă mai simplu ca GotCLIP Downloader nu cred că veți întâlni. Programul este gratuit, și ne oferă posibilitatea de a descărca conținut video de pe cele mai populare situri, rapid și foarte ușor. La instalare, evitați instalarea unui toolbar inutil, apăsând butonul Decline.

Instalare GotClip Downloader

Dacă o pagină web conține mai multe clipuri video, GotCLIP Downloader le va prelua pe toate automat. Nu trebuie decât să introducem adresa web de unde dorim să descărcăm respectivele clipuri video, și să apăsăm butonul Start.

Descarcare Video-uri cu GotClip

În orice moment, putem să întrerupem descărcarea videoclipurilor cu butonul Pause, sau să rezumăm, reluăm descărcarea respectivă, în cazul unei căderi a conexiunii la internet, cu butonul Download. Întreg conținutul video îl puteți viziona cu player-ul preferat. GotCLIP Downloader poate fi rulat în toate versiunile de Windows, atât pe 32-bit, cât și pe 64-bit. Testarea s-a efectuat pe Windows 8 64-bit.

Download GotClip Downloader

2 Comentarii

    1. Nu cred ca ai motive sa te alarmezi.
      Dupa cum este mentionat si in articol sunt convins ca este vorba de acele toolbar-uri si alte minunatii extra ce fac parte din installer.
      100% de acolo provin alertele date de Bitdefender,nefiind motive de ingrijorare daca refuzi acele oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.