Program de optimizare: Simple Performance Boost

Majoritatea optiunilor pe care le regasim in acest program de optimizare a sistemelor de operare Windows, au fost tratate in acest blog, in sectiunea Trucuri Windows insa pentru realizarea fiecareia in parte, eram nevoiti sa parcurgem o serie de pasi. Cu Simple Performance Boost lucrurile sunt mult mai simple:

1-program_de_optimizare_simple_performance_boostSimple Performance Boost, prin selectarea si/sau deselectarea unei casete, ne ofera posibilitatea de a ajusta diverse caracteristici ale Windows care, in situatia in care nu ne sunt de folos, nu fac altceva decat sa ingreuneze functionarea sistemului.

Simple Performance Boost nu este genul de aplicatie in care selectezi tot si faci click pe Next apoi astepti sa se intample miracolul; nici vorba… acesta este si motivul pentru care va recomand sa cititi functia fiecarei casete in parte inainte de a o selecta / deselecta. In cazul in care nu prea va descurcati de minune cu limba engleza, puteti folosi un program de traducere; QTranslate, de exemplu. In plus, daca nu sunteti siguri de ceea ce faceti, cereti ajutorul cuiva mai priceput, pentru a evita obtinerea contrariului a ceea ce urmareati initial.

Download Simple Performance Boost     Via | ghacks

12 Comentarii

  1. Am observat link-urile de download dar am zis sa fie mura-n gura nu de alta dar sa fie accesibil tuturor!:))
    Daca  te mai  stresez o fac sa fie altora bine :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.