Program de descarcat melodii (muzica) MP3

Cred că tocmai am găsit cel mai bun program de descărcat melodii (muzică) MP3 existent, și spun asta datorită rapidității cu care acesta realizează căutările și descărcările.

Totul se întâmplă foarte rapid: după ce introduci numele melodiei dorite în caseta de căutare, apeși butonul Search, apoi butonul Download din lista inferioară, afișat în dreptul rezultatului pe care-l consideri corect, iar în doar câteva secunde vei avea melodia în PC!

program de descarcat muzica în format mp3

music2pc, pentru a localiza rapid melodiile cerute de noi, le caută atât în serverele serviciului Grooveshark cât și în serverele altor câtorva zeci de site-uri / servicii muzicale similare. Rezultatul ?!? Obții melodia dorită, în format MP3, la doar câteva secunde după realizarea căutării și mai mult de atât, la o calitate impecabilă.

music2pc are o interfață extrem de simplă —”primitivă” ar spune unele persoane—  dar care, din punctul meu de vedere, adaugă valoare unei aplicații care se dorește a fi ușor de utilizat. Bineînțeles că dispune de tot ceea ce avem nevoie pentru a putea descărca melodiile dorite: casetă și buton de căutare, buton de download precum și un buton care ne permite selectarea folderului unde dorim ca melodiile descărcate de pe Internet să fie salvate.

Rapiditatea cu care acest program de descărcat melodii obține fișierele, se datorează faptului că acesta nu se bazează pe protocoale P2P, la fel ca Ares, eMule, s.a.m.d., ci pe download direct.

Spre diferență de cele mai populare programe de descărcat muzică gratis, music2pc permite selectarea „furnizorului”, adică a motorului de căutare de care se face uz pentru localizarea fișierelor, oferind în acest scop două variante.

Astfel, dacă primul, cel activ în mod implicit, nu vă oferă rezultatele așteptate, bifați caseta din dreptul celui secundar și repetați căutarea în scopul sporirii șanselor de reușită.

Fișierul poate afecta experiența de navigare…

Google Chrome, la descărcarea executabilului programului music2pc, poate afișa, uneori, următorul avertisment:

avertisment chrome

În cazul de față nu sunteți avertizați de prezența unui virus, ci de simplul fapt că music2pc nu este un program foarte popular și, prin urmare, nu este descărcat des.

Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt! După cum am explicat și aici, puteți analiza programul cu antivirusul pe care-l folosiți în prezent, sau îl puteți supune unei analize exhaustive pe VirusTotal.com. Veți vedea că fișierul este curat și că nu reprezintă nicio amenințare pentru computerul dumneavoastră.

Dacă, în ciuda explicațiilor, preferați să nu-l descărcați (deși, repet: Nu reprezintă niciun risc!), aveți aici câteva alternative bune.

music2pc este compatibil cu toate sistemele de operare Windows, este gratuit și-l puteți descărca tot gratuit de aici, iar pe lângă pachetul instalabil dispune și de o versiune portabilă (recomandată pentru testarea programului înainte de instalare).

21 Comentarii

 1. Buna seara. Desi niciodata nu am avut probleme de la softurile recomandate de d-vs, as dori totusi sa va uitati pe foto.Antivirusul meu nu l-a gasit chiar curat.As dori sa stiu daca este problema de la antivirus sau soft.Am rulat softul dupa sugestia antivirusului si pot spune ca nu ati exagerat cu nimic.Va multumesc

  • Cred ca ai interpretat gresit mesajul. Confunzi alterta de virus cu alerta de securitate. Sa concludem: ceea ce vezi tu este un avertisment al avast! care iti recomanda sa rulezi aplicatia in Sandbox insa, in cazul in care esti sigur ca ai obtinut aplicatia de la o sursa de incredere, sa o rulezi cu normalitate. Logic, nu exista niciun risc si iti recomand sa alegi a doua varianta. Mai mult de atat, selecteaza caseta de realizare a aceleiasi actiuni pentru acest soft.
   Ruland o aplicatie in sandbox-ul avast! iti garanteaza ca aceasta nu va aduce modificari asupra sistemului in cazul in care ar fi vorba despre un soft malign; nu este cazul.

 2. buna,am descarcat de pe acest site programul music2pc si merge foarte bine daca se poate as dori un program de descarcat videoclipuride pe youtube.mersi mult.succes in continuare.

 3. Buna. Ar fi cateva problemute. Faptul ca genereaza nume de fisiere foarte lungi si faptul ca aproape intotdeauna refuza sa se conecteze la al doilea start si da erori…

  • Ne documentam si noi.
   De multe ori in acesta cazuri renunti la utilizarea softului curent pana la rezolvarea problemelor de catre dezvoltator cu noile update-uri,asta daca nu este un proiect la care s-a renuntat pe partea de dezvoltare.

 4. Buna ,
  Am iesit la pensie si am mai mult timp liber , asa ca m-am hotarat sa mi-l ocup cu ascultarea de muzica , chiar daca nu este de ultima ora.
  Am cautat pentru prima oara pe net un program de descarcat muzica.
  Am ramas surprins de amabilitatea cu care furnizorul acestor informatii ni le pune la dispozitie.Cred ca esti tanar , daca nu chiar foarte tanar , asemenea altruism mai rar se intalnete in zilele noastre .
  Nu pot decat sa te felicit si iti urez sa poti manifesta in continuare aceeasi atitudine de a oferi si altora din ceea ce stii.
  Inca o data BRAVO !

  Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *