Cum se descarca muzica de pe Internet simplu, usor si rapid

Fiindca mai multi cititori m-au intrebat in ultimele zile cum se descarca muzica de pe Internet simplu, usor si rapid, am decis scrierea acestui articol in care vom vorbi despre GrooveJaar si GrooveDown; doua aplicatii gratuite care ne vor permite sa downloadam de pe GooveShark melodiile noastre preferate intr-un timp record.

GrooveJaar: descarca rapid orice melodie de pe GrooveShark

1-program_de_descarcat_muzica_de_pe_groovesharkGrooveJaar, momentan in faza Beta, este un program gratuit, portabil, care poate fi rulat in orice calculator cu Windows daca se dispune de platforma Java instalata (download aici).

Cu GrooveJaar putem cauta melodiile dupa artist, dupa titlul si/sau dupa numele albumului din care fac parte. Mai mult de atat, in Tools dispunem de functii cu care putem descarca cele mai ascultate melodii ale zilei si/sau ale lunii, melodiile unui Playlist sau album specific.

In Settings putem configura maximul descarcarilor simultane, precum si folderul in care vor fi salvate melodiile descarcate si.. si cam atat…

Caracteristici principale:

  • Functie de recuperare a unui Playlist
  • Functie de obtinere a celor mai ascultate melodii
  • Functie de cautare a melodiilor dupa titlu, autor si/sau album
  • Informatii tehnice (bitrate, marime, etc).
  • Prefizualizare portal (daca se dispune de un cont activ in Grooveshark).

Din pacate, in momentul scrieii acestui articol, aplicatia era in faza Beta si chiar daca nu raporta erori, uneori trebuia repornita pentru a putea descarca melodiile dorite; acesta este si motivul pentru care va voi reaminti de GrooveDown:

GrooveDown: descarca fara batai de cap orice melodie existenta pe Grooveshark

2-program_de_descarcat_muzica_GrooveDownDespre GrooveDown v-am vorbit chiar in primul articol al acestui an, mai exact aici. Cred ca se intelege si fara explicatii, de ce nu voi intra in detalii referitoare la utilizarea sa.

De precizat totusi faptul ca noua versiune a GrooveDown este mult mai rapida decat versiunile precedente, continua sa fie portabila (la fel ca GrooveJarr, nu necesita instalare pentru a putea fi utilizata) si e gratuita. Ruleaza fara probleme pe orice calculator cu un sistem de operare Windows.

Spre diferenta de GrooveJaar, GrooveDown nu este dependenta de platforma Java si din acest motiv este ramane de moment aplicatia mea preferata, dintre cele existente de care se merita sa tinem cont (merita adaugata in lista si aplicatia SciLor’s grooveshark™.com Downloader).

Link’s | Download GrooveJaar – Download GrooveDown

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *