Program de dezinstalare a aplicațiilor – Free Uninstall It

Plăcerea de a testa diverse programe noi pe care le găsim pe Internet, sau a noilor versiuni ale celor instalate deja, are și o parte proastă, anume, în cazul în care nu suntem satisfăcuți de programul testat, va trebui să-l dezinstalăm. Utilitarul Windows care se ocupă cu așa ceva este foarte rudimentar, lăsând o sumedenie de resturi după eliminarea aplicațiilor, deci este necesar un program special pentru eliminarea completă a aplicațiilor software. Free Uninstall It este un asemenea program, simplu de folosit, similar lui Revo Uninstaller.

Free Uninstall It-lista-aplicatii

Interfața programului este simplă, abordabilă de către toate categoriile de utilizatori, fiind organizată pe secțiuni tip Explorer, pentru o cât mai simplă navigare între caracteristicile oferite.

Prima secțiune afișează întreaga listă cu programe instalate în calculator, incluzând și câteva detalii referitoare la versiunea programului, dezvoltator, dimensiune și data instalării. Bara de meniu oferă, pe lângă posibilitatea afișării listei în diverse moduri, cele două feluri de dezinstalare a aplicațiilor, cea normală și cea forțată, similare celor din Revo Uninstaller.

Free Uninstall It-instalare-aplicații

Secțiunea Installation Eye vă oferă posibilitatea de a instala programe și, iarăși trebuie să fac referire la același program, opțiunea fiind aceeași cu intrările din meniul contextual create de Revo Uninstaller. Force Uninstall vă poate fi de folos în cazul eliminării unor aplicații care nu sunt detectate de Free Uninstall It, sau care, din diverse motive, nu se pot dezinstala prin metoda clasică.

Download

4 Comentarii

  1. Salut Vali.
   Cum adica nu dai de el?
   Descarcarea programului se realizeaza prin accesarea link-ului Download,unde esti trimis catre pagina oficiala de descarcare.
   Daca te referi la altceva scrie un nou comentariu in care sa explici ce anume doresti sa faci si nu-ti iese.

 1. Are dreptate Vali.
  Eu nu vad decat un buton -free download- care ma duce la incarcarea Video Download converter. Unde spuneti dvs. ca se afla butonul de download?

  1. Eu ma refer la butonul de Download din dreapta jos a articolului,nu ma refer la pagina oficiala de download.
   Iar la pagina oficiala de download singurul mirror disponibil este cel oferit de Cnet,butonul acela verde la care faceti referire,unde va duce catre pagina de descarcare a produsului,unde accesati link-ul direct de download si descarcati produsul prezentat in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.