Program pentru dezinstalarea opțiunilor aplicațiilor din meniul contextual

Tentația de a testa diverse programe găsite pe Internet este mare. Dacă ne sunt utile, rămâne de văzut după testare, dacă nu, trebuiesc dezinstalate. Utilitarul oferit de sistemul de operare Windows ne oferă această posibilitate, însă în urma dezinstalării programelor, în meniul contextual pot rămâne multe opțiuni inutile, care nu fac altceva decât să îngreuneze funcționarea sistemului. Menu Uninstaller Pro vine în ajutorul nostru oferindu-ne opțiunea dezinstalării chiar în meniul contextual, ca totul să devină cât mai simplu.

1-Menu Uninstaller Pro-meniu-contextual

Nu vă lăsați înșelați de denumirea sa! Da, este este o versiune Pro, însă este gratuită, asemenea versiunii „Ultra”, creație a aceluiași dezvoltator. Cu o interfață compactă și bine organizată, programul este foarte simplu de utilizat, indiferent de nivelul de pregătire al utilizatorului.

După selectarea programului pe care doriți să-l eliminați din calculator, nu mai rămâne decât să dați un click pe butonul Standard Uninstall. Procesul de dezinstalare este destul de scurt ținând cont de dimensiunea programului, însă eficace. Menu Uninstaller Pro oferă două moduri de lucru, Normal Mode și Fast Mode, mai rapid, însă acuratețea este redusă.

2-Menu Uninstaller Pro-interfata

În cazul mai multor utilizatori ai aceluiași calculator, programul poate fi protejat cu o parolă, fiind astfel inaccesibil celorlalți utilizatori. Opțiunea Rescue vă oferă posibilitatea restaurării sistemului la un punct anterior în cazul în care ceva nu a mers bine la eliminarea unui program. După cum se poate vedea, Menu Uninstaller Pro este similar lui Revo Uninstaller, un redutabil concurent al acestor programe de gen.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.