Program de lansare rapidă a aplicațiilor și fișierelor, cu audio-player inclus – My Bar

Activitatea de zi cu zi la calculator consumă destul timp, în special căutarea de fișiere, aplicații pentru a fi accesate. De aceea, fiecare utilizator caută să reducă acest timp prin crearea de scurtături pe desktop, în meniul Start sau alte locații. My Bar este un program gratuit, simplu de folosit și foarte eficient în rezolvarea acestei probleme. În plus, integrarea unui mic player cu care se poate asculta muzica preferată în timpul activității pe desktop, completează opțiunile programului.

1-MyBar-inregistrare-utilizator

După instalare, foarte simplă de altfel, este necesar să introduceți un nume de utilizator, acesta fiind afișat în bara de lansare rapidă a aplicațiilor. Ulterior, dacă doriți, îl puteți schimba.

Programul My Bar vă permite crearea de cel mult 6 puncte de acces rapid la aplicații utilizate frecvent, avându-le mereu la dispoziție. În afară de programele preferate pe care le adăugați în bara de lansare rapidă, se pot adăuga orice alte tipuri de fișiere, nu și foldere. Lista cu toate opțiunile oferite de My Bar poate fi accesată prin indicatorul din bara de meniu.

2-MyBar-adaugare-program

Stabilirea aplicațiilor sau fișierelor ce le veți adăuga în bara de lansare rapidă se face prin opțiunea Manage programs, apoi cu ajutorul butonului Browse. După selectarea acestora, înainte de implicitul click pe OK/Close, va trebui să dați click pe butonul Set în dreptul fiecărei intrări.

Micul player audio integrat este compatibil cu orice fișier media, indiferent că este audio sau video, însă în cazul celor video, redarea va fi doar a sunetului. Cred că este suficient pentru crearea unui mediu ambiental plăcut ce nu deranjează activitatea pe desktop. Opțiunea Theme oferă posibilitatea schimbării aspectului barei de lansare rapidă în culoarea preferată.

3-MyBar-teme

O altă opțiune utilă oferită în meniul dropdown, este posibilitatea salvării setărilor My Bar pentru a fi folosite ulterior. Se pot crea în acest mod mai multe profile ce se pot încărca după preferințele fiecărui utilizator. Bara de lansare rapidă se poate poziționa oriunde pe desktop, butonul Dock Windows expediind-o în parte de sus a desktop-ului. Pentru a putea funcționa, My Bar necesită prezența mediului virtual de rulare .NET Framework 3.0 sau superior.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.