Program pentru gestionarea eficientă a albumelor muzicale personale – Music Collection

Cu siguranță, printre voi sunt numeroși melomani, posesori ai unor colecții impresionante de albume muzicale. Cu cât colecția muzicală este mai mare, cu atât gestionarea sa devine mai anevoioasă. Pentru a scăpa de acest neajuns, vă propun să testați Music Collection, un excelent manager pentru gestionarea eficientă a albumelor muzicale personale.

1-Music Collection-interfata-principala

Music Collection cuprinde mai multe instrumente care vă pot ajuta să organizați întreaga colecție de muzică într-o bază de date cuprinzând toate informațiile necesare.

Interfața programului este simplă și intuitivă, nu necesită cunoștiințe avansate pentru accesarea și utilizarea instrumentelor integrate. Pentru a veni în ajutorul celor mai puțin experimentați, Music Collection prezintă câteva albume implicite ale unor compozitori renumiți. Bineînțeles, orice album se poate șterge, sau adăuga altele existente în calculator.

Posibilitatea căutării de albume pe Internet completează paleta de opțiuni oferite de Music Collection. Căutarea se poate face în funcție de artist și titlul melodiei, codul de bare sau sursa bazei de date. Rezultatul poate fi salvat prin crearea unui nou album, sau adăugarea la unul existent.

2-Music Collection-cautare-web

Adăugarea unui nou album se face prin completarea informațiilor referitoare la artist, titlu, compozitor, tipul albumului (disc, casetă), localizare, versuri, copertă și alte informații suplimentare. Baza de date se poate sort după diverse criterii ca artist, gen, format, etichete, etc. Astfel, crearea unui nou album cu posibilitatea adăugării fișierelor muzicale din calculator devine foarte simplă, la fel și gestionarea lor.

3-Music Collection-creare-album

Opțiunile programului vă oferă multiple posibilități de personalizare a interfeței sale, algerea serverului cu baza de date referitoare la albume, coperțile lor, serverul de feedback și alte caracteristici specifice. O funcție utilă este posibilitatea creării automate a unei copii de siguranță a bazei de date la intervalul de timp dorit.

4-Music Collection-optiuni

În încheiere, consider demn de menționat modul simplu dar eficient în care Music Collection știe să gestioneze o bază de date specifică melomanilor. Chiar dacă, la început, pare destul de complicat utilizarea tuturor caracteristicilor sale, acestea sunt menite pentru o gestionare cât mai facilă a colecției de muzică. Dezvoltatorul pune la dispoziție și o versiune portabilă.

Download

2 Comentarii

 1. Salut Lucian,te rog mult lasa-mi un e-mail cu o adresa ceva unde te pot contacta vreau sa imi raspunzi si mie la niste intrebari.. am o placa de baza ALiveNF6G-VSTA am avut un procesor amd athlon 64 x2 3600+ si-acum mi-am luat altu un amd athlon 64 x2 6000+ la 3.00ghz am o placa video nvidia geforce gt430 1gb dar nu vad nici-o diferenta fata de celalalt,trebuie reformatat pc-ul? ps am 3 gb ram Type DDR2
  Size 3072 MBytes
  Channels # Single
  DRAM Frequency 251,1 MHz
  CAS# Latency (CL) 4 clocks
  RAS# to CAS# Delay (tRCD) 4 clocks
  RAS# Precharge (tRP) 4 clocks
  Cycle Time (tRAS) 12 clocks
  Bank Cycle Time (tRC) 17 clocks
  Command Rate (CR) 2T vreau sa-mi achizitionez 2gb cel putin ddr2 1066mhz atunci se va vedea o diferenta ceva? astept raspuns urgent,merci fain !

  • Care Lucian?? În placa de bază stau toate răspunsurile, toate upgrade-urile (CPU, GPU, RAM) trebuie făcute în concordanță cu specificațiile oferite de producător. Adică, simplu, ce procesoare suportă (socket), ce cantitate RAM, la ce viteze maxime, etc. Deci, intră pe site-ul producătorului ASRock și documentează-te, apoi faci achizițiile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *