Program gratuit de reparat calculatorul

Da, se mai întâmplă câteodată ca sistemul de operare să nu mai răspundă la comenzi sau să raporteze tot felul de erori. Cauzele fiind multiple, va trebui să decidem ce măsuri vom lua. Desigur, problemelor grave le este adresat alt capitol, cel al restaurării complete a sistemului de operare. Însă diverse alte cauze comune pot fi reparate cu ajutorul diferitelor utilitare ale sistemului de operare, sau al unor programe terțe.

Un astfel de program este FixWin, acesta putând repara o mulțime de probleme ale sistemelor de operare Windows 7 și Windows Vista. Programul este portabil, iar la prima sa rulare vă recomand crearea unui punct de restaurare, apăsând butonul Create System Restore Point:

program de reparat calculatorul

Depinzând de tipul de erori date de sistemul de operare, există posibilitatea de verificare a integrității fișierelor de sistem cu butonul System File Checker Utility. Acesta va executa automat comanda „sfc /scannow” și, dacă detectează vreo problemă la nivelul fișierelor de sistem, va încerca să o înlăture.

În panoul stâng aveți mai multe hyperlink-uri atribuite diferitelor componente Windows, foarte simplu de recunoscut. Determinați problema pe care o aveți, apoi căutați în respectivele secțiuni organizate fiecare pe liste.

program de reparat calculatorul - remediere probleme

Secțiunile System Tools și Additional Fixes oferă opțiuni de reparare ale disfuncționalității unor Windows, printre care și a componentei Aero:

remedieri aditionale

În funcție de problema remediată, este posibil ca FixWin să vă ceară o repornire a sistemului de operare, lucru pe care îl veți executa, bineînțeles. Trebuie menționat faptul că, în cazul în care utilizați un sistem de operare personalizat (modificat) cu vLite, RT7 Lite, etc, FixWin s-ar putea să nu vă fie de ajutor, din cauza dezactivării diverselor componente cu programele amintite.

Download FixWin

2 Comentarii

  1. salut..am si eu o problema care i’mi da batai de cap. stau pe net si la un momentdat nu’mi mai deschide nici o pagina web sau jocuri online. ce poate sa fie?

  2. Salut, am o problema la calculator aceea fiind eu cand aprind calculatorul el se aprinde pana acrie ASRock, dupa aceea el se inchide si face aceeasi chieste ( dar nu se stige unitatea se stinge doar eranul si dupaia scrie analog). pot sa accesez doar UEFI Setup Utility si atat, imi puteti spune ce proble ma pc am ? URGENT !!!!!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.