Program de reparat Windows 7

Deși am ales acest titlu, n-am să vă prezint doar un program de reparat Windows 7, ci de un pachet de programe esențiale analizării, testării, configurării și reparării sistemului de operare Windows 7.

Complete Repair Utility Kit, după cum veți vedea dacă îl veți descărca, este o colecție de programe portabile organizate pe categorii în funcție de sarcina pe care o îndeplinesc, cu ajutorul cărora vom putea configura până la ultimul colțișor al Windows 7 și rezolva cele mai comune erori întâlnite în acesta.

programe de reparat Windows 7

Complete Repair Utility Kit se descarcă sub forma unei arhive .zip. După descărcare, creați un folder nou și mutați-o în aceasta. În continuare, extrageți conținutul său, apoi dați dublu-click pe Launcher, pentru afișarea lansatorului de aplicații vizibil în captura de ecran de mai sus.

Rularea oricărui program oferit de pachetul Complete Repair Utility Kit se realizează prin deschiderea folderului din care acesta face prin expandarea folderului gazdă și realizarea unui click pe iconița sa:

programe de reparare windows

Datorită faptului că toate programele de reparare existente în Complete Repair Utility Kit sunt portabile, puteți extrage arhiva pe un stick USB ori Hard Disk extern, pentru a le avea întotdeauna la îndemână, indiferent în fața cărui calculator v-ați afla.

Download C.R.U.K.

4 Comentarii

 1. Cum repar windows-ul?
  Merge greu cand vreau sa vad un film, merge in reluare.

  Comentariu editat!
  In comentariile viitoare incearca sa postezi in limba romana,corect din punct de vedere gramatical.

  1. Posteaza specificatiile sistemului tau,sistemul de operare instalat.
   Verifica-ti toate programele instalate sa fie actualizate incepand cu driverele apoi cu programele uzuale,codecuri,playere audio-vide,browsere etc…

 2. Cum repar eroare de disk?
  Se deschide unitatea iar când se deschide Windows nu apare logo,apare disk eroare dau reparare,îmi spune sa aștept o oră dar nu se deschide.
  Aștept răspuns, mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.