Program gratuit cu care poate fi programată deconectarea, oprirea sau repornirea calculatorului

Chiar dacă pentru a opri sau reporni un calculator cu Windows nu e necesară utilizarea unui program, cei de la Wise au dezvoltat un instrument ce ne scutește de memorarea comenzilor și cunoștințele necesare pentru a crea o sarcină programată: Wise Auto Shutdown.

Wise Auto Shutdown

Interfața programului este împărțită în două mari panouri. În cel din stânga veți putea alege acțiunea pe care doriți să o realizați, iar în cel din dreapta puteți determina momentul în care aceasta va fi declanșată, frecvența de executare sau condiția de îndeplinit.

De exemplu, puteți programa oprirea sau repornirea computerului la o dată și oră anumite, peste un anume interval de timp, zilnic la ora stabilită sau atunci când computerul nu a mai fost utilizat câteva minute sau ore bune. Cu alte cuvinte, nimic ce n-ar putea fi realizat și prin intermediul comenzilor specifice, ci doar o cale mult mai intuitivă de a obține același rezultat.

Programul Wise Auto Shutdown este gratuit și poate fi descărcat ca atare de aici. Acesta e compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows, inclusiv cu Windows 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.