Program cu care poți îmbunătăți performanțele calculatorului

În timp, sistemele de operare tind să se îndepărteze tot mai mult de performanța avută imediat după instalare, iar acest lucru se întâmplă, printre altele, din cauza fișierelor temporare care se acumulează, a resturilor rămase în Registrul Windows în urma dezinstalării programelor, a ratei de fragmentare a Hard Disk-ului, etc. Deși unii ar putea crede că singura soluție este formatarea, aceste cauza, așa cum am mai văzut și în alte ocazii, pot fi înlăturate dacă se dispune de instrumentul adecvat.

Argente Utilities este un program gratuit care, utilizat cu grijă, te poate ajuta să îmbunătățești performanțele calculatorului tău, înlăturând toți factorii ce-i pot îngreuna funcționarea.

program cu care poti imbunatati performantele calculatorului

Argente Utilities este împărțit în patru mari secțiuni: Maintenance, Optimization, Security și Tools, fiecare dintre acestea punându-ți la dispoziție instrumente cu care vei putea realiza mentenanța completă a sistemului de operare, cu care îi vei putea optimiza parametri, spori securitatea și repara cele mai comune erori.

Modulul Maintenance include o funcție de optimizare cu un click, instrumente de analiză și curățare a registrului și a Hard Disk-ului, precum și un instrument de eliminare a informațiilor care ar trebui să rămână confidențiale (ex: istoricul căutărilor, a ultimelor fișiere accesate, etc.

mentenanta calculatorului cu Argente Utilities

Instrumentele de optimizare, adică cele care ne interesează în mod special în cazul de fată, sunt găzduite de modulul Optimization și cu ajutorul acestora vei putea gestiona programele ce pornesc odată cu sistemul de operare Windows, dezinstala programe, gestiona procesele și optimiza sistemul de operare. De asemenea, cu Argente Utilities vei putea ajusta și caracteristicile importante ale sistemului de operare:

optimizarea calculatorului

Pentru îmbunătățirea securității calculatorului, programul ne pune la dispoziție în cadrul modului Security, instrumentele Spyware Cleaner, Spyware Inmunize, System Manager și System Repair. Iată ce putem face cu acestea:

  • Spyware Cleaner, după cum propriul nume o indică, elimină din calculator toate aplicațiile spyware identificate.
  • Spyware Inmunizer se asigură că în sistem nu vor mai putea fi instalate aplicații spyware ce pot compromite securitatea și performanța calculatorului.
  • System Manager permite utilizatorului personalizarea sistemului de operare,
  • System Repair permite repararea celor mai frecvente erori ale sistemelor de operare Windows.

În ceea ce privește modului Tools, acesta se referă stric la parametri avansați ai sistemului de operare, motiv pentru care vă recomand să realizați în acesta doar modificările a căror efecte le cunoașteți perfect, pentru a evita surprize neplăcute.

Download Argente Utilities

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.