Program cu care poți înregistra filme pe DVD

După o vacanță binemeritată, presărată cu evenimente plăcute pe care, bineînțeles, le-ai filmat, este cazul să le inscripționezi pe un DVD pentru a le reda cu orice DVD player. Chiar dacă nu ești un profesionist, următorul program te poate ajuta în această problemă.

Este vorba de Sothink Movie DVD Maker, un program gratuit, care oferă posibilitatea de a crea DVD-uri de calitate cu meniuri personalizate. Mai mult, nu veți avea nevoie de codecuri, programul având suport pentru o gamă largă de formate: AVI, XviD, DivX, MP4, MPG, MPEG, WMV, ASF, RM, RMVB, MOV, QT, M1V, M2V, M4V, DAT, VOB, MOD, DV, 3GP, 3G2, FLV, F4V, OGM, and H.264/AVC, MKV, M2TS, M2T, MTS,TS.

program de inregistrat dvd-uri

De asemenea, suportă diverse tipuri de discuri ca DVD–5, DVD–9, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R DL, DVD-R DL, DVD-RAM, inclusiv suportul pentru standardele TV NTSC și PAL.

La instalare, managerul de download vă oferă terțe programe spre instalare. Le puteți refuza cu butonul Skip. Interfața programului este simplă, adăugarea videoclipurilor făcându-se cu butonul Add Files, iar stabilirea ordinii de redare pe DVD, din cele două butoane Move Up și Move Down.

În panoul cu opțiuni din partea dreaptă, există câteva posibilități de personalizare a DVD-ului pe care îl veți inscripționa. Versiunea gratuită a programului nu oferă prea multe asemenea opțiuni, însă cele implicite sunt suficiente utilizatorului casnic. Aveți însă, o previzualizare a rezultatului final în micul player integrat. Totul fiind stabilit, veți acționa butonul Burn din bara de meniu, urmând inscripționarea DVD-ului.

Opțiunile Sothink Movie DVD Maker nu prezintă interes special, doar diferite setări de notificare, codarea necesară având opțiuni implicite optime este destinată celor cunoscători.

Download Sothink Movie DVD Maker

5 Comentarii

  1. Buna.Eu am incercat programul dar e o problema ca nu se poate adauga si subtitrarea(in cazul meu si cred ca al multora).De exemplu am un film in format AVI cu subtitrare in romana nu pot sa-l fac DVD normal ca nu am cum sa atasez subtitrarea si fara ea nu are rost sa fac convertirea

    1. In cazul video-urilor cu subtitrare, ai dreptate. E imposibil cu acest program din cate am obeservat. Am sa caut o aplicatie care sa permita acest lucru. Daca o gasesc, o voi publica in urmatoarele zile.

  2. Buna.Eu am incercat programul dar e o problema ca nu se poate adauga si subtitrarea(in cazul meu si cred ca al multora).De exemplu am un film in format AVI cu subtitrare in romana nu pot sa-l fac DVD normal ca nu am cum sa atasez subtitrarea si fara ea nu are rost sa fac convertirea

    1. In cazul video-urilor cu subtitrare, ai dreptate. E imposibil cu acest program din cate am obeservat. Am sa caut o aplicatie care sa permita acest lucru. Daca o gasesc, o voi publica in urmatoarele zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.