Programe utile pentru calculator

Din lista mea proprie cu programe utile pentru calculator de care nu mă despart niciodată face parte şi acest program de analiză şi diagnostic despre care îţi voi vorbi în continuare. System Spec îndeplineşte funcţii asemănătoare cu SimpleSysInfo însă spre diferenţă de acesta oferă mult mai multe detalii referitor la hardware-ul şi software-ul sistemului nostru.

1-Programe-utile-pentru-calculatorSystem Spect nu se instalează în calculator -e portabil- aşa că poţi să-l probezi fără să-ţi faci griji de urmări în cazul în care nu te va convinge destul de mult pentru a-l păstra. După cum poţi vedea şi în imaginea de mai sus, interfaţa sa a fost creată pentru a oferii toate detaliile despre hardware-ul şi software-ul din calculator cât mai rapid şi mai simplu posibil; fiecare buton poziţionat în partea superioară a programului este asignat unei categorii de informaţii.

Din punctul meu de vedere acest program este util nu doar persoanelor care lucrează în domeniu ci şi acelor utilizatori care vor să cunoască rapid fiecare „colţisor al calculatorulu” şi nu doresc să recurgă la şurubelniţă, dalt, ciocan şi alte unelte „de birou”.

System Spec este compatibil cu Windows XP, Windows Vista şi Windows 7 însă nu pot să vă garantez că funcţionează în sisteme de 64 de Bits din cauza că încă nu l-am probat pe niciunul de acest gen. Oricum dacă cineva îmi poate infirma sau confirma funcţionarea lui în astfel de platforme ar fi perfect.

Download | System Spec

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.