Recuperarea fisierelor șterse sau pierdute folosind SoftPerfect File Recovery

Cu sau fără voia noastră, se poate întâmpla să ștergem fișiere aparent lipsite de valoare, pentru ca mai apoi să ne dăm seama că avem nevoie de ele. Dacă nu am golit Recycle Bin, foarte simplu, le putem recupera imediat. Însă ce facem dacă nu mai sunt nici acolo? SoftPerfect File Recovery este o aplicație simplă, portabilă, care vă poate ajuta să recuperați fișiere care au fost pierdute sau șterse de pe calculator.

SoftPerfect File Recovery Interfata

Nefiind necesară instalarea sa, SoftPerfect File Recovery poate fi stocat pe un dispozitiv de stocare extern, cum ar fi un stick USB, și rulat de pe acesta.

Important:

Dacă ați șters ori pierdut de curând fișiere ori documente importante, a căror pierdere permanentă ar putea deteriora relațiile dumneavoastră cu clienții, sau provoca pierderi financiare, pentru recuperarea lor vă recomandăm să apelați la un specialist în recuperări date. Dacă locuiți în România, vă recomandăm să apelați cu încredere la Bit DATA Recovery, care dispune de tehnologie avansată în recuperarea datelor pierdute inclusiv de pe Hard Disk-urile deteriorate. Îi găsiți pe site-ul www.recuperaridate.ro.

Interfața programului este simplă, intuitivă, tipică programelor de recuperare fișiere, primul pas fiind selectarea partiției locale de unde doriți recuperarea conținutului. Acționarea butonului Search din meniul superior va începe scanarea locației respective. Pentru a scurta timpul de scanare cât și cel de recuperare, aveți posibilitatea de a crea filtre de scanare în căsuța What, corespunzătoare acestei acțiuni.

Restaurarea fisierelor sterse cu SoftPerfect File Recovery

În continuare, selectați ceea ce doriți să recuperați, individual sau pe toate, prin combinația Shift+Click stânga. Restaurarea se realizează prin acționarea butonului Restore din meniul superior, sau din meniul contextual în interfața programului.

Confirmare recuperare fisiere sterse

SoftPerfect File Recovery admite diverse tipuri de fișiere de sistem ca FAT12, FAT16, FAT32, NTFS și NTFS5, comprimate sau criptate, fiind compatibil cu toate versiunile Windows.

Download

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.