Repara si monitorizeaza conexiunea la Internet

Oricand, ti se poate intampla sa „te trezesti” in fata pc-ului cu o conexiune limitata sau nula. Ce faci de obicei ? Verifici parametri conexiunii, IP, DNS, Gateway, restartezi servicii, dezactivezi/activezi adaptorul de retea, s.a.m.d. Oricum, faci toate astea daca stii unde si ce sa butonezi. Dar ce faci daca ai facut tot ce ti-a trecut prin cap si inca nu ai restabilit conexiunea ?!?

Conectivity Fixer: repara si monitorizeaza conexiunea la Internet

1-program_reparat_conexiunea_internetConectivity Fixer este un utilitar gratuit pentru Windows, care monitorizeaza conexiunea la Internet pentru a detecta si repara automat (sau la cererea utilizatorului), eventualele probleme ale acesteia.

Conectivity Fixer dispune de doua optiuni: una pentru rezolvarea oricarei probleme a conexiunii si cealalta pentru a monitoriza in permanenta conexiunile active.

2-program_reparat_conexiunea_internet_analizaIndiferent daca problema conexiunii provine de la notificari realizate de catre utilizator sau de malware, Conectivity Fixer promite sa ne dea o mana de ajutor, eficienta, atunci cand avem mai mare nevoie.

Optiuni speciale de configurare nu are, nu stie sa faca nici gogosari umpluti si nici nu este greu de folosit.

Sincer, as spune mai multe dar nu prea am ce… Aplicatia face tot ce promite, in orice calculator cu Windows XP, Windows Vista si/sau Windows 7.

Link | Download Conectivity Fixer

5 Comentarii

  1. Asteptam aproximativ 30-45s cu triunghiul galben pe pictograma conexiunii de internet dar dupa ce am rulat ,,Conectivity Fixer” am scapat de problema…am incercat tot felul de solutii si nici una nu a mers,asa ca MULTUMESC !

    1. Asta cu triunghiul galben pe pictograma conexiunii la fiecare repornire a sistemului apare din cauza ca nu s-au configurat setarile de conectare (ip, mask, gateway, dns 1 & 2). Oricum, daca s-a rezolvat cu programul asta, mai usor pentru tine. Ma bucur.

  2. salut, am sters articolul de pe site. Nu dau copy paste de obicei, in graba l-am postat si am plecat… oricum nu imi caut scuze, doar mi le cer.
    O sa repostez dar cu un continut propriu si un link catre tine.
    O zi buna

  3. Referitor la acest articul.IN spania avem netul 2familii.EU de examplu am netul impregna cu o familia care Sta destul de departe de mine…am codul imi apare reteaua cu o linie doua dar aproape tot timpul zilei cu tringhiul galben .doar Cayena ore pe zi ma pot conecta.e un Wep .programul Conectivity fixer m-ar ajuta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.