Scanează fișierele suspecte cu Hyperball

Presupun că mulți dintre voi, chiar dacă aveți un antivirus instalat în calculator, apelați uneori la vestitul serviciu online Virus Total pentru a scana un fișierele suspecte pentru a afla „părerea” celor peste 40 de motoare antivirus, și confirma în acest mod că antivirusul folosit își face treaba. Dar, ce spuneți dacă ați avea acest serviciu în calculator? Da, e posibil, cu Hyperball!

Hyperball

Interfața programului, mai mult decât elegantă, permite încărcarea oricărui tip de fișier pentru a fi scanat și analizat în amănunt. Hyperball va afișa informații detaliate, inclusiv datele criptografice, și o vizualizare în modul hexadecimal a fișierului analizat. Cele trei mari butoane din interfața sa, oferă utilizatorilor avansați informații amănunțite după cum urmează:

  • Get PE File information -proprietățile avansate ale fișierului
  • Get Virus Total report -un raport complet al tuturor motoarelor antivirus de pe Virus Total
  • Get cryptography data -verificarea completă a caracteristicilor MD5, SHA și CRC

rezultat scanare virtus total

Cu toate acestea, nu trebuie să confundați Hyperball cu un antivirus. Programul folosește modul de scanare în cloud, dar nu are proprietățile unui antivirus. În afara raportului generat după analiză, pictograma din interfața Hyperball își va schimba culoarea și „zâmbetul” în funcție de rezultat.

informatii necunoscute

Dacă după scanarea în cloud a unui fișier suspect, Virus Total nu dispune de rapoarte anterioare în legătură cu respectivul fișier, veți fi notificați de posibilitatea de a-l încărca pentru investigații amănunțite. În legătură cu acest fapt, dezvoltatorul recomandă să nu încărcăm spre analizare fișiere personale cu date sensibile, private. Orice raport amănunțit poate fi salvat în format FP3, specific programului, pentru o vizualizare ulterioară, sau printat în format PDF.

generare raport complet

Portabilitatea programului reprezintă un atu în plus în utilizarea sa, fiind deosebit de eficace în funcționarea sa direct de pe un stick USB, plus compatibilitatea cu toate versiunile Windows.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.