Schimbă imaginea de logon a Windows 7

Dacă v-ați plictisit de anosta imagine din ecranul de logon, aveți posibilitatea de a o schimba de câte ori doriți, printr-un singur click de mouse. Micul program pe care vi-l propun, Logon Screen, este gratuit și răspunde pe deplin cerințelor. În cadrul procesului de instalare veți avea oferta altui program, rămâne la aprecierea voastră dacă vă este necesar sau nu. Interfața programului nu poate pune probleme nimănui, fiind simplă, intuitivă.

Logon Screen

Cu ajutorul butonului de căutare Browse, navigați în locația imaginii dorite pentru aplicare ca imagine de logon. În continuare, după ce ați încărcat imaginea în program, urmează aplicarea sa cu ajutorul butonului Apply.

aplicare imagine logon

Chiar dacă sistemul de operare impune o anumită dimensiune a imaginii (256KB), nu vă faceți griji, programul o va ajusta automat înainte de aplicare, bineînțeles cu acordul nostru.

Opțiunile programului nu necesită prezentare, ele țin de preferințele fiecăruia, fiind vorba de adăugarea de umbre textului, butoanelor, sau adăugarea unei note personale în ecranul de logon. De menționat că nu este necesară repetarea tuturor acestor pași, la instalare Logon Screen va adăuga o intrare în meniul contextual al oricărei imagini, Set as background image, aplicarea făcându-se automat. De asemenea, o altă intrare există în meniul contextual Desktop.

Programul Logon Screen este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows 7.

Download Logon Screen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.