Program de compus muzică

Soundation Studio este un program de compus muzică perfect pentru acele persoane care nu au văzut în LMMS aliatul perfect pentru a-și afirma talentul muzical și încă mai caută alternative.

Vă simțiți în stare să compuneți muzică, să vă exersați talentul personal? Mă refer la piese scurte, compuse din mai multe acorduri muzicale, nu la o adevărată compoziție de proporții. Dacă ați încercat Linux MultiMedia Studio și nu ați reușit să vă atingeți scopul, vă propun o aplicație online, foarte asemănătoare.

La prima vedere, interfața online poate părea prea complexă pentru utilizatorul casnic, însă după câteva exersări, chiar se poate crea măcar un sunet de apel pentru telefon, dacă nu ceva mai mult.

program de compus muzica

Soundation Studio oferă un vast catalog cu eșantioane organizate pe categorii, în funcție de stiluri și BPM. În funcție de preferințe, aceste eșantioane se pot edita prin adăugarea lor în panoul central cu efectul drag&drop. În parte stângă aveți panoul cu efectele audio, precum și un player integrat pentru a previzualiza fiecare efect adăugat. Sunetele Premium se pot folosi numai în cazul în care dețineți un cont Premium (comercial). Însă, consider mai mult decât suficientă biblioteca cu sunete predefinite implicită, pusă la dispoziție online. De asemenea, se poate activa o claviatură virtuală cu ajutorul căreia se pot integra diverse sunete în compoziția proprie.

Mai mult, aveți posibilitatea de a edita un fișier audio stocat în calculator. În cazul în care sunteți satisfăcut de proiectul creat, îl puteți salva dacă dețineți un cont pe respectivul site, caz în care formatul salvat va fi SNG, pentru o editare ulterioară. se poate salva și fără să vă faceți cont, în format WAV.

Pentru a avea posibilitatea de a utiliza aplicația online, este necesar să aveți instalat flash-player-ul de la   pe care îl puteți descărca de aici.

Link Soundation Studio

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.