Sincronizare parole în cloud între calculator și dispozitive ce rulează Android

Cred că orice utilizator folosește un manager de parole, în primul rând pentru siguranța lor, în al doilea rând, pentru ușurința autentificării pe diferite site-uri. Safe In Cloud este un manager de parole ce oferă sincronizarea parolelor în cloud, între un calculator și un dispozitiv ce rulează Android. Spre deosebire de alte managere de parole, Safe In Cloud utilizează serviciul de stocare și sincronizare cloud al utilizatorului, având suport pentru Dropbox, Google Drive, SkyDrive și Box.net.

Safe in Cloud sincronizare parole

După instalare, va trebui să creați o bază de date și o parolă pentru accesarea acesteia. În continuare, Safe In Cloud vă va cere să alegeți un cont de stocare și sincronizare în cloud și să autorizați programul de a crea un folder în acel cont, unde va fi stocată baza de date.

Safe in Cloud Servicii Cloud

În interfața Safe In Cloud veți găsi principalele șabloane predefinite ale aplicației, pe care va trebui să le completați cu datele personale pentru a fi sincronizate în contul cloud ales. Meniul contextual al fiecărui șablon vă oferă posibilități multiple de editare, ștergere, personalizare după preferințele fiecăruia.

Safe In Cloud Optiuni Gmail

În afara șabloanelor existente, aveți posibilitatea de a adăuga altele, sugestive, în funcție de necesități. Și acestea la rândul lor pot fi personalizate după bunul plac. În acest mod, vă puteți organiza toate parolele pe diverse criterii: e-mail, conturi bancare, logare pe site-uri, etc, toate într-un singur loc, sincronizate în cloud.

Safe In Cloud Adaugare Sablon

Opțiunile Safe In Cloud oferă posibilitatea schimbării serviciului cloud și opțiuni de securitate ce permit modificarea comportamentului programului. Dacă doriți, puteți opta pentru rularea sa odată cu sistemul de operare Windows.

Safe In Cloud dispune și de o versiune portabilă, ce poate fi rulată de pe un stick USB, fapt ce oferă un avantaj deosebit, anume, aveți acces la parole oriunde ați fi! Programul este compatibil cu toate versiunile Windows.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.