Teme pentru Windows XP și Windows 7: Neon Skin Pack

Personalizarea unui sistem de operare prin instalarea unui skin pack, înseamnă mai mult decât aplicarea unei simple teme și schimbarea fundalului desktop, etc. Un skin pack va schimba complet interfață Windows și nu numai. Astfel, va fi înlocuit ecranul de boot, chiar și mesajul de bun-venit, Welcome!, al sistemului de operare.

Neon Skin Pack

Neon Skin Pack vă oferă o cosmetizare elegantă și stilată a interfeței Windows 7, inspirată de o temă stil neon. După instalarea completă este necesară repornirea sistemului pentru înlocuirea fișierelor de sistem și a altor componente. Neon Skin Pack va schimba multe aspecte vizuale ale sistemului de operare, inclusiv taskbar-ul, imaginea de fundal, iconițe, cursorul mouse, plus diverse efecte la accesarea unor programe.

Neon Skin Pack include două imagini de fundal pentru desktop. În plus, acesta plasează o bară dock în partea superioară a ecranului, simplu de configurat. Astfel, opțiunile barei dock oferă multiple setări de personalizare a aspectului, conținând o mulțime de teme, a comportamentului său, a poziției pe desktop, cât și aplicarea unor efecte (contur, opacitate, umbră).

Neon Skin Pack - Setari

În afara elementelor implicite, andocate în bară, se pot adăuga oricare altele prin simpla tragere în bară (drag&drop). Pentru a nu vă deranja în modul fullscreen, aceasta se poate auto-ascunde, revenirea sa având loc la poziționarea cursorului mouse în locația respectivă.

În privința consumului de resurse ale sistemului, nu trebuie să vă faceți griji. Necesitând o cantitate moderată de resurse, Neon Skin Pack nu va determina sistemul de operare să înghețe, sau să vă panicheze cu dialoguri de eroare. Din punct de vedere al compatibilității, Neon Skin Pack poate fi instalat pe sistemele de operare Windows XP și Windows 7 (32-bit și 64-bit).

Download: Windows 7 x64 | Windows 7 x86 | Windows XP

4 Comentarii

 1. l-am instalat si nu mi-a placut la dezinstalare face probleme nu vrea
  mi-am pus iar windowsul
  asta e
  prea multe brizbrizuri
  insa faptul ca l-ai prezentat e bine
  situl e foarte util

 2. Multumim frumos pentru articol, te astept cu o continuare poate ceva mai dark, ceva mai pentru cei care petrec ceva ore in plus ar fi mai mult decat bine venit.
  Exista si o sursa, cateva link uri ce pot fi lasate cu un site ce are mai mute astfel de articole sau e creat de voi pur si simplu nu avei idee de alte surse?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.