Start Menu 7: Îmbunătățește accesul la folderele, fișierele și programele din Windows 7

În Windows XP obișnuiam să folosesc varianta clasică a meniului de start datorită modului în care erau grupate și organizate folderele și shortcut-urile în acesta și cum calul bătrân cu greu se învață la ham, bineînțeles că atunci când am trecut la Windows 7 și am observat că posibilitatea de a folosi vechiul meniu dispăruse, am început să caut disperat alternative; așa am ajuns să folosesc CSMenu și alte aplicații asemănătoare.

1-start_menu_7

În urmă cu câteva ore am aflat de Start Menu 7 și spre surprinderea mea, acesta era exact așa cum mi-aș fi dorit să arate meniul de start din Windows 7: cu elementele organizate pe categorii și în ordine alfabetică, configurabil și plăcut la vedere.

În plus, datorită aspectului său, e incredibil cât de mult este favorizat accesul spre fișierele, folderele, aplicațiile și opțiunile de configurare din /ale sistem /-ului. Dacă la toate astea mai adăugăm și consumul scăzut de resurse, atunci pot spune fără teamă că am găsit în sfârșit substitul ideal pentru meniul implicit din Windows 7; meniu în care, dacă nu aveam chef să scriu numele elementului căutat, dădeam ‘nșpe mii de click-uri pentru a ajunge la el.

 Descarcă Start Menu 7

10 Comentarii

  1. Hey….vad ca ti-ai schimbat tema la windows…din cate am observat, inainte avea Shine 2.0 din custopack nu? Voiam sa te intreb, ce tema folosesti acum? Poti sa o postezi pe site te rog?

  2. L-am testat fara sa vreau si dupa am observat ca a fost prezentat si pe programecalculator.ro.
    Pe xp cel putin lasa de dorit, simtindu-te un pic ciudat la inceput.
    Acum depinde de fiecare cum este obisnuit.

  3. Exista posibilitatea sa nu fii descarcat kit-ul de instalare complet. De aceea ai parte de acest avertisment.Incearca alt browser si nu uita sa elimini datele de navigare,internet cache.Dupa cum am mai zis intr-un comentariu instaleaza CCleaner, ajutandu-te foarte mult la acest capitol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.