Tema Windows Phone 7 Mango pentru Windows 7

Uite ca exista si tema Windows Phone 7 Mango pentru Windows 7; asta in cazul in care exista cineva care avea indoieli. Ba mai mult, aceasta a fost creata de aceeasi persoana care a realizat tema Android despre care am vorbit aici, vinerea trecuta. Si in cazul de fata avem de-a face cu un Skin Pack care se ocupa de instalarea si modificarea a tot ce este necesar pentru a aplica tema.

Rezultatul final ?!? Unul mai mult decat interesant ! (click pe imagine pentru a vedea tema completa):

1-tema_windows_phone_7_mango_pentru_windows_7La fel ca tema Android, tema Windows Phone 7 Mango poate fi dezinstalata foarte usor deoarece dispune de propriul sau uninstaller; important de stiut asta in momentul in care doriti sa reveniti la tema anterioara sau sa activati o noua tema.

Dupa cum spuneam, tema Windows Phone 7 Mango poate fi instalata doar in Winodws 7 si dispune de doua versiuni; pentru sisteme de 32 si respectiv, de 64 biti.

  • Mango Skin Pack 1.0 pentru sisteme de 32 biti »Download Aici«
  • Mango Skin Pack 1.0 pentru sisteme de 64 biti »Download Aici«

8 Comentarii

  1. am si eu o problema. Am instalat tema, mentonez ca am win7 32bits (laptop) .s-a instalat fara probleme si am dat restart. Cand apare boot screenul cu mesajul welcome mi se inchide monitorul si iara apare welcome si iara mi se inchide monitorul si iara apare welcome… si am stat asa jumatate de ora si face la fel :( daca stie cineva din ce cauza… pls help

  2. buna.am o rugamite la voi,care ma pot ajuta.am instalat tema ubuntu” pe laptop windows 7 x64 si vreau sa o dezinstalez.Am incercat dar nu merge.Am dezinstalat din control panel si nu merge:( dc? cum trebuie dezinstalat si cum revin la tema originala.help plz. [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.