Serial [Licenta] System Mechanic

Voi, cei care cititi blogul de ceva vreme stiti ca nu prea am obiceiul sa public articole despre aplicatiile comerciale; nici macar atunci cand acestea sunt in promotie… dar astazi vom face exceptie de la regula.

Serial [Licenta] System Mechanic

1-serial_licenta_system_mechanicSystem Mechanic, din punctul de vedere a mai multor persoane, este un program excelent pentru optimizarea sistemelor de operare Windows si nu e de mirare ca multi utilizatori fac tot ce le sta in putinta pentru a intra in posesia unei licente de activare a versiunii full a acestuia.

Din punctul meu de vedere, o aplicatie demodata daca tinem cont de faptul ca necesita restart pentru aproape fiecare optimizare pe care o realizeaza, fie ea oricat de nesemnificativa.

In ciuda parerii pe care eu o am referitor la System Mechanic, se pare ca rezultatele obtinute in urma optimizarilor realizate de acesta sunt peste media celor obtinute cu aplicatiile similare consacrate (ex: TuneUp); ori cel putin asta afirma cei care-l prefera inaintea oricarei alte solutii de optimizare si mentenanta.

Partea buna pentru cei care inca nu l-au probat ?!? Programul se afla in promotie si puteti obtine o licenta gratuita pentru a folosi programul timp de 6 luni.

Partea mai putin buna —da, exista si o parte mai putin buna— aceea ca formularul care trebuie completat este in limba poloneza asa ca pentru a va descurca fie apelati la Google Translate, fie folositi un program de traducere; QTranslate, de exemplu.

Si ca tot am adus vorba de promotii, inainte de a incheia articolul am nevoie de sfatul vostru: credeti ca ar trebui sa va tin la curent cu promotiile programelor comerciale ?!?

Link | Promo System Mechanic

17 Comentarii

  1. Parerea mea: articole cu „give away-uri” ajuta orice cititor sa instaleze un program curat fara crack-uri etc…Daca vrei sa filtrezi putin articolele posteaza cele in care licenta tine mai mult decat 6 luni.

  2. Salutare cristian, sunt un admirator al tau si tot odata un client zilnic al site-ului tau. Admir si imi place mult de faci sunt si eu un incepator in ale siteu-rilor, vreau sa iti spun ca am fost uimit cand am vazut articolul asta al tau depre prg. System Mechanic eu stiu si am l-am avut acest prg. acum 10 ani, si pot sa spun ca este excelent. Am dat de el intamplator pe internet cautand un prg. special pt. acesta latura a pc-urilor. Mult succes cristi in continuare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.