Teme pentru Google Chrome

E drept că n-am instalat toate temele pentru Google Chrome disponibile în web store-ul pus la dispoziția noastră de către compania din Mountain View însă, dintre cele câteva zeci de teme testate, cele cinci teme despre care vă voi vorbi in continuare, prin eleganța și stilul lor aparte, au reușit să mă determine să vi le prezint și vouă.

Pentru a instala oricare din temele prezentate în continuare, deschideți acest articol utilizând Internet Browserul Google Chrome și urmați link-ul corespunzător fiecărei teme în parte, postat imediat după imaginea reprezentativă. Ajunși in web store, faceți click pe butonul de instalare pentru a aplica tema. Așa de simplu !

Wasp Theme

1-Wasp Theme - Teme pentru Google ChromeFără nici un fel de îndoială afirm că Wasp Theme este tema mea favorită. Totuși, dacă aș putea schimba ceva la ea ar fi culoarea în care este afișată adresa url a paginii active. În rest, chiar n-am nimic de obiectat ci din contra, doar de lăudat. Dacă ar trebui să descriu această temă în doar trei cuvinte aș spune: simplă, elegantă, discretă.

Download Wasp Theme

Abaca Purple Aero

2-Abaca Purple Aero - Teme pentru Google ChromeO altă favorită a mea datorită culorii mov care, așa cum v-ați dat seama din imaginile ce insoțesc articolele publicate pe blog, este culoare ce nu prea lipsește din wallpaperele găzduite de desktop-ul meu. Abaca Purple Aero dă cel mai bine pe un Windows 7 cu Aero activat și a cărui transparență trece de 75%. Totuși, în momentul în care optăm pentru afișarea barei de marcaje, tema iși pierde din magie și scoate la iveală câteva finisaje care, după părerea mea, trebuiau bibilite cu mai multă atenție.

Download Abaca Purple Aero

Google I/O 2010 by Google

3-Google IO 2010 - Teme pentru Google ChromeDacă o temă bazată într-o singură culoare sau nuanță nu este ceea ce cauți atunci Google I/O 2010 este tema ce ți se potrivește cel mai bine. Și da, și de data asta am ceva de obiectat. De ce naiba nu este folosit același patron pentru fundalul barei de marcaje ? Au rămas băieții de la Google fără tempera ?!?Cred că tema a fost terminată în grabă deoarece creatorii săi se grăbeau să joace o partidă de biliard în una din sălile de relaxare din dotarea companiei renumită și pentru condițiile ce le oferă angajaților… :)

Download Google I/O 2010

Honeycomb

4-Honeycomb - Teme pentru Google ChromeMda; de data asta numele (Honeycomb = fagure de miere), chiar nu are nicio legătură cu aspectul. Totuși, aspectul este cel care ne interesează și mărturisesc fără nici un fel de rețineri, în ciuda faptului că această temă mi-a plăcut cel mai puțin dintre toate temele prezentate până acum, că aceasta este tema la care revin cel mai des datorită efectului de neon aplicat asupra tab-urilor inactive; bineînțeles că nu s-ar fi obținut același rezultat futurist dacă în loc de albastru, culoarea de bază ar fi fost oricare alta… de acord cu mine, nu ?

Download Honeycomb

Și iată-ne ajunși la finalul colecției. Ce spui ? Că nu ți-a plăcut niciuna din temele prezentate ?!? Nu-i nicio problemă! În Chrome Web Store cu siguranță vei găsi ceva pe placut tău.

4 Comentarii

  1. Imi amintesc de google crome beta 1 pe care incepusem sa-l folosesc inca de la prima aparitie pe internet si care ma daduse pe spate prin faptul ca dezvoltatorii renuntasera la anumite toolbar-uri complet nefolositoare si care imi permiteau sa folosesc la maxim desktop-ul unui monitor care nu era atat de generos in privinta inch-ilor si prin simpletea interfetei pe care designerii o concepesera. Aveam pe atunci un windows xp si vreau sa spun ca niciodata crome nu a aratat mai bine ca atunci cand folosea acel classic blue. Acum tema exista ca si add on dar pe windows 7 nu mai are acelasi farmec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.