Teme pentru Windows 7 – Rainmeter

In acest articol va voi prezenta cateva teme pentru Windows 7, Xp si Vista cu care veti putea personaliza aspectul desktop-ului pentru a-l face mai util prin adaugarea de noi functii, si mai atractiv prin modificarea fundalului, a shortcut-urilor, si a butoanelor de navigare. Pentru personalizare, vom folosi aplicatia Rainmeter, pe care trebuie sa o descarcati daca doriti sa utilizati una din urmatoarele propuneri.

Temele vor fi enumerate asa cum au „cazut la mana”, si dupa fiecare imagine, gasiti numele acesteia si linkul de download. In functie de caz, vor exista ori nu descrieri mai amanuntite. Let’s Go!

1-Theme-pentru-WindowsCircular Theme For Windows | Download

2-Theme-for-Windows-Windows-FLO

HTC Flo Theme for Windows | Download

3-Antglass-Theme-For-WindowsAntglass Theme For Windows | Download

Despre acest ultim „theme”, pot spune ca este ceea ce utilizez in acest moment. Mi s-a parut interesant faptul ca permite creare de accese pentru serviciile si programele cele mai utilizate din calculator. In plus, ofera date foarte importante referitor la starea calculatorului.

Cu Antglass sti in orice moment cat de solicitat este procesorul si temperatura de functionare a acestuia precum si spatiul disponibil in HDD, nivelul de incarcare al bateriei, si multe altele.

Cred ca aveti de unde alege si ca una din aceste propuneri se adapteaza preferintelor voastre. Nu uitati ca pentru a folosi oricare din temele de mai sus, aveti nevoie de Rainmeter.

Vrei sa cunosti mai multe teme pentru Windows 7 ?!? Fa click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.