Teme Windows 7 pentru Valentine’s Day

Am o veste bună pentru îndrăgostiți! Microsoft a lansat câteva teme Windows 7 pentru Valentine’s Day a căror principale noutăți sunt… Ce altceva ar putea fi decât wallpaperele ?!?

Teme Windows 7 pentru Valentine's Day

După cum ne-a obișnuit deja, Microsoft ne prezintă entuziasmat „o adunătură” de wallpapere, le include în câteva pachete pe care le numește „teme” și ni le prezintă ca pe ceva extraordinar…

Iată care sunt „temele” despre care vă vorbeam:

Pe lângă acestea, băieții din Redmondne mai surprind” și cu Bullet Asylum Theme, Fractals Theme și Fun Fruit Theme.

10 Comentarii

  1. Cristi sa sti ca nu a ajuns nimic la mine aici in oras, am fost putin mai devreme si am intrebat dar nu a venit nimic. Eu stau tot in oras si la adresa e strada independentei nu comuna independentei, dar oricum nu cred ca ai scris tu ceva gresit dar poate e bine totusi sa faci o verificare c eva. Nu mi-a venit nici acel aviz acasa cum ar trebui sa vina in mod normal daca aveam de ridicat ceva de la posta si la noi aici mi-a zis femeia cu care am vorbit ca nu circula de cateva zile masina la ei ca e viscol afara, e cod galben de viscol la noi aici. Poate o ajunge in zilele urmatoare cand s-o mai inbuna vremea de afara, nu stiu ce sa zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.