Teme Windows ca-n filme cu Rainmeter 2.1

Putem obtine teme ca-n filme cu Rainmeter 2.1, noua versiune a cunoscutei aplicatii de personalizare a sistemelor de operare Windows.

1-rainmeter21
Rainmeter, a luat fiinta pentru a ne ajuta sa afisam pe spatiul de lucru informatiile pe care le consideram importante, intr-un mod cat mai placut posibil, prin intermediul widget-urilor si panourilor capabile sa duca la maxim personalizabilitatea desktop-ului.

Si noua versiune a Rainmeter dovedeste, inca odata, ca lucrurile pot fi facute mult mai bine, mai usor si mai simplu:

  • toate panourile (RainBrowser, RainThemes, Rainstaller) au fost plasate intr-o singura fereastra si in concluzie, configurarea a devenit mult mai simpla decat inainte.
  • s-a redus consumul de resurse (incredibil, insa cat se poate de adevarat) in comparatie cu versiunea anterioara, respectiv 2.0.

Cu alte cuvinte, daca exista cineva care pune pret pe personalizarea calculatorului dar inca nu-l foloseste, acum nu mai are motive sa nu faca pasul.

Link | Download Rainmeter 2.1

5 Comentarii

  1. mie cand dau download folosind google chrome imi apare asa:eu traduc:acest program poate face rau pc-ului tau keep sau discard 
    eu am dat discard :-?

  2. buna cristian!de o bucata de timp calculatorul mi se inchide fara ca sa fac nimic …..il fac cu startup repair fac tot ce pot dar nustiu ce sa mai fac…am un prieten si mi-a zis ca e stricat windowsul si ca trebuie sa-l reformatez tot….as vrea sa fac eu asta dar nu am program windows….mama nu ma lasa sa chem pe nimeni…am doar 12 ani .te rog fieti mila si aajutama sa trec peste asta…acest mesaj ti-l scriu  cu frica-n sange ca poate se va inchide calculatorul……te rog ajuta-ma e-mailul meu este [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.