Ticno Multibar: Dock practic și atractiv pentru Windows

Ticno Multibar este un program gratuit pentru Windows ce creează pe desktop o nouă bară de activități în care putem adăuga shortcut-uri spre aplicațiile, folderele și fișierele noastre; în plus, Ticno Multibar vine însoțit și de câteva Widget-uri utile:

1-ticno_multibar_windowsTicno Multibar este foarte ușor de configurat, ocupă doar 13 Mb și este compatibil cu Windows XP, Windows Vista și Windows 7:

2-setari_multibar

Din punctul meu de vedere Ticno Multibar este o alternativă excelentă a Dock-ului RocketDock; preferatul meu.

Oricum, înainte de a-l instala, vă recomand să vizionați video-ul de prezentare și să decideți pe cont propriu dacă merită sau nu șansa de a conviețui cu celelalte aplicații din calculatoarele voastre.

 Download

Configurare Wallpapere & Teme

11 Comentarii

  1. Am instalat-o si…nu prea imi place, dar datorita tie si iti multumesc am dat peste alte 2 programele de pe acelasi site: Screenshoter si Viewer care is folositoare pentru mine.
    Mersi si la mai multe! :)

  2. Cristian dacă folosești revo uninstaller pro vreau sa îți dau una din cele 2 licențe ale mele. Daca ai nevoie lasă-mi un reply și eu ți le trimit pe mailul de contact.

    • Daca vrei ți-o trimit și ție fiindcă este o licența de tip fișier și poate o sa iți meargă și ție. Lasa o adresa de mail sau ceva ca sa ți-o pot trimite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.