Tradu orice site / blog cu Bookmarklet Translator, dacă poți…

Microsoft a lansat cu câteva zile în urmă Bookmarklet Translator, un serviciu bazat pe Bing Translator care ne permite să traducem conținutul site-urilor pe care le vizităm dacă conținutul acestora este scris în una dintre cele 36 de limbi admise.

1-tradu_orice_pagina_web_cu_un_click___bookmarklet_translatorBookmarklet Translator se instalează în browser precum un bookmark și detectează automat limba site-urilor vizitate dar după cum vedeți în imaginea de mai sus, inclusiv traducerile realizate din Engleză în Română lasă mult de dorit și sunt convins că lucrurile nu vor sta diferit în cazul traducerii unui site Chinezesc; situații în care mi-ar fi prins nemaipomenit de bine… recunosc.

Ideea mi se pare interesantă și binevenită însă funcționarea serviciului demonstrează încă odata mentalitatea celor din Redmond, „specialiști” care, din punctul meu de vedere, dacă ar fi fost zidari ar fi început să construiască palate pornind cu acoperișul și în concluzie, Bookmarklet Translator e un fel de omletă fără ouă atât timp cât este bazat pe Bing Translator; serviciul despre care știm cu toții că este la fel de util precum un fier de călcat din plastic.

 Mergi la Bookmarklet

4 Comentarii

  1. …sunt uluit ,pai Bing are o colaborare (sa nu zic integrare) cu Google de cativa ani din cate stiu eu ,Bing Translator cu ce vine in plus ? …probabil cu ,,neologismele din DEX”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.