Transformă fotografii în tablouri online, cu Psykopaint

În Hunedoara, cu ani buni în urmă, te întâlneai în drumul spre piață cu pictori amatori care se ofereau să-ți transforme fotografiile în tablouri; erau atât de talentați încât de foarte multe ori mi s-a întâmplat să-i privesc ore în șir, vrăjit de măiestria cu care mânuiau pensula, fără să-mi dau seama cum trece timpul. Având astfel de antecedente nici nu e de mirare ca ieri mi-am făcut de lucru cu Psykopaint, aplicația online despre care vom vorbi în continuare, până târziu în noapte…

1-transforma_poze_fotografii_in_picturi_tablouri

Psykopaint —în ciuda faptului că la prima vedere pare a fi genul de aplicație online în care uploadezi fotografia, alegi efectul dorit apoi salvezi noua imagine— ne pune la dispoziție o serie de pensule și setări care imită stilul celor mai cunoscuți pictori pentru a obține cu ajutorul acestora, ghidați de propria imaginație, un rezultat unic în lume.

2-picteaza_online

Datorită faptului că Psykopaint ne permite să realizăm și picturi de la zero, pornind de la un fundal alb, ar fi nedrept să spun că este o aplicație de retușat fotografii; totuși nici numele „program de pictat” nu mi se pare pe măsură.

Până ne hotărâm ce nume descrie cel mai bine această aplicație, haideți să v-o arăt pe Sara Carboneropictată” de mine cu pensula Van Gogh:

3-sara_carbonero

 Mergi la psykopaint.com

12 Comentarii

    1. …postarea mea este o replica la postarea ta …forget about it ,cum ar spune niste ,,baieti” …clar este ca folosesti un windows piratat si nici macar unul piratat ca lumea ….raspunsul la intrebarea ta il gasesti pe site-urile cu torrente ,chiar vrei totul pe tava ? …cauta nene :)))))

     1. @Iulian: stimate domn,vad ca esti foarte sigur pe afirmatiile tale.1)nu folosesc absolut niciun program piratat.nici windous si nici solutia antivirus.2)nu accesez „torrente”.3)ptr problema semnalata de mine exista solutia pe softpedia :)dar e utilizabila in xp.4)ca sa eliminam „dusmania” si „ura de clasa” care o manifesti incepand de lunea( sic)iti aduc la cunostinta ca am fost intrebat de aceasta problema de o colega de serviciu( deci am 14ani cu + )deoarece i a aparut „genuine” taman pe un laptop personal achizitionat cu tot cu sistemul de operare de la o companie.in concluzie :nu suntem toti oamenii „specialisti” in IT ca Maria Ta insa poate suntem utili societatii prin alte calitati.

     2. „taman pe un laptop personal achizitionat cu tot cu sistemul de operare de la o companie”… asta nu mai cred… dar dacă e adevărat (eu cred că te-a mințit) mă ocup personal de rezolvarea problemei cu firma care i-a vândut laptop-ul cu tot cu sistem de operare…

 1. @Cristi – sunt un mare pasionat de fotografie si pictura, urmaresc cu mare interes tutorialele tale pe aceasta tema pentru ca fotografia clasica e pe cale de disparitie (si pe buna dreptate cu toate ca ani de zile am fost adeptul ei) lasand locul tehnologiei semiconductorilor ,totusi microbul ramane microb si daca nu te adaptezi la tehnologie devii un ,,clasic” expirat :)) …apropos, cred ca un tutorial sau un ghid de achizitie despre aparatele foto digitale profesionale sau semiprofesionale ar fi binevenit.Stima !

  @zigzag – ,,.3)ptr problema semnalata de mine exista solutia pe softpedia dar e utilizabila in xp” …omule daca un retardat a scris pe un forum ca stie el cel mai bine asta inseamna ca asa este ? …iarta-ma daca am fost rautacios…totusi nu mai fi asa naiv ,incearca sa te informezi din mai multe surse inainte de a face afirmatii radicale ,genuine tools este o unealta (un programel) care are ca scop sa verifice autenticitatea windows-ului asa ca daca acest program te atentioneaza si tu ai cumparat windows-ul ,pune mana pe telefon si suna la Microsoft Romania. …azi e marti:)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.