Transformă Google Chrome într-un player cu muzica preferată de pe YouTube

Dacă lucrați intens la calculator, desigur, simțiți nevoia unui fundal muzical, făcând astfel munca mai plăcută, efectul fiind deconectant. Sunt multe astfel de posibilități, însă, dacă utilizați Google Chrome, îl puteți transforma într-un audio player în care veți avea muzica preferată preluată de pe YouTube. Nu aveți nevoie de niciun program pentru asta, ci de extensia Streamus.

1-Streamus-extensie-chrome

După instalarea extensiei, nu trebuie decât să căutați conținutul muzical preferat în funcție de interpret, nume melodie, album, exact ca și cum ați căuta pe portalul YouTube.

Streamus vă oferă posibilitatea creării de playlist-uri pe categorii diferite cu melodiile preferate, ce le puteți asculta ori de câte ori accesați extensia, grație cahe-ului integrat. Astfel, nu veți mai fi nevoiți să căutați muzica preferată de fiecare dată. Fiecare playlist îl puteți denumi după preferințe, interpret, album, gen nuzical, etc.

2-Streamus-creare-playlist

Cele câteva opțiuni oferite de extensia Streamus, vă dau posibilitatea redării aleatorie a conținutului selectat, a repetării, a salvării și adăugării în playlist a fluxului audio căutat, sau ștergerea din playlist. Din comenzile audio player-ului integrat nu lipsește reglajul volumului, redarea muzicii în surdină fiind deosebit de plăcută uneori.

3-Streamus-optiuni-video

În plus, nu trebuie să vă faceți griji în privința afișării extensiei în browser, după selectarea conținutului muzical, Streamus vă lasă să navigați fără să vă deranjeze, redând muzica pe fundal la volumul ales. Opțiunile de bază ale extensiei sunt cele optime, nu cred că este nevoie a fi modificate, decât în cazuri particulare.

Download

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.