Un program de convertit fisiere video ce permite adaugarea subtitrarilor…

Da, într-un program gratuit de convertit fișiere video ce permite adăugarea subtitrărilor a fost transformat programul despre care, dacă nu mă înșel, v-am mai vorbit în acest blog; Freemake Video Converter. Despre noua caracteristică a acestuia, unul din favoritele mele, am aflat chiar când am realizat actualizarea lui. Ceva mai târziu am primit și un e-mail de la creatorul său, care mă anunța de „principalele-i noutăți”. Totuși, dacă stau bine să mă gândesc, cred ca mai bine vă scutesc de teorie și vă invit să aflați despre ce este vorba chiar din video-ul oficial de prezentare:

Pe lângă faptul că singurul lucru ce nu-mi plăcea la Freemake Video Converter a fost rezolvat, da, e vorba despre imposibilitatea de a adăuga subtitrări, printre noutăți nu pot trece cu vederea și peste funcția cu ajutorul căreia putem crea slideshow-uri utilizând fotografiile făcute de noi, ori descărcate de pe Internet.

Despre Freemake Video Converter n-am să scriu mai multe în aceasta ocazie deoarece cu ceva timp în urmă i-am dedicat un articol din care puteți afla „cum și cu ce se mănâncă„. Pentru a citit articolul în cauza, faceți click aici.

Pentru a descărca Freemake Video Converter, în cazul în care nu-l aveți deja instalat, utilizați acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.