UninstallView, dezinstalator portabil bazat pe MyUninstaller

După 13 ani de activitate, MyUninstaller a fost pensionat și înlocuit de către dezvoltatorul său cu UninstallView, un dezinstalator portabil care permite eliminarea în siguranță din calculator a tuturor programelor de care nu mai avem nevoie.

dezinstalator programe uninstallview

Printre noutățile importante față de MyUninstaller se regăsesc funcțiile de dezinstalare de la distanță, în remote, sau de pe hard disk-uri externe, prima fiind condiționată de prezența în sistem a PsExec, instrument oferit de Microsoft în cadrul pachetului Windows Systernals.

Dezinstalarea programelor din calculator se face prin accesarea opțiunii aferente din meniul contextual propriu, după popularea listei ca urmare a scanării inițiale a sistemului. Mai este oferită, de asemenea, și posibilitatea efectuării unei dezinstalări silențioase, adică una care nu va necesita intervenția utilizatorului atunci când este posibil.

programul a fost dezinstalat de UninstallView

La fel ca predecesorul său, UninstallView afișează informații detaliate despre dezvoltatorul fiecăruia dintre programele detectate în computer, versiunea acestora, data instalării și contul de utilizator pentru carea aceasta a fost efectuată.

utilizatorul instalat programul

Deși UninstallView nu poate fi comparat cu Revo Uninstaller sau Geek Uninstaller, poate fi una dintre opțiunile de luat în calcul atunci când acestea dau greș, ori când aveți de curățat hard disk-ul altui calculator conectat prin rack la sistemul de care lucrați.

Îl puteți descărca de aici și poate fi utilizat pe orice calculator cu Windows, singura condiție fiind ca versiunea instalată să fie XP sau una mai nouă. Ocupă doar 161KB, deci este ideal pentru a fi transferat prin emai sau ținut pe stick-ul USB cu utilitare Windows.

7 Comentarii

  1. Poti dezinstala programul antivirus cu ajutorul Geek Uninstaller ori a programelor de tip „Uninstaller” puse la dispozitie de catre producatorul produsului antivirus. Cauti in google „nume antivirus uninstall tool”, de exemplu „bitdefender uninstall tool”.

 1. Buna ziua,
  IObit Uninstaller este bun de ceva ? in comparatie cu ce este prezentat aici ?
  Folosesc IObit Uninstaller Free si sunt multumit de el, dar intodeauna este loc de mai bine si mai mult ( bine ) , asa ca daca ma puteti ajuta cu vreun sfat, m-as bucura nespus.
  Sunt in cautare mai tot timpul de Programe Free, fara bani, si de aceea urmaresc cu interes Siteul Dvs.
  Cu multumiri.
  Gigi N.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.