Uploadează automat fiecare screenshot făcut, în folderul public din Dropbox – CloudShot

Facem un screenshot pentru a-l arăta altor persoane și în consecință, posibilitatea de a-l uploada automat în momentul realizării lui direct în folderul nostru public de pe Dropbox, nu poate să ne aducă nimic altceva decât avantaje. Dacă la toate astea mai adăugăm și că link-ul spre imagine va fi copiat automat în clipboard, cred că tocmai am descoperit aplicația perfectă!

screenshot direct in Dropbox
Ideea realizării unui program de acest gen mi se pare extrem de bună! De ce ?!? Fiindcă în acest mod, eliminarea screenshot-ului atunci când nu vom mai avea nevoie de el, devine o acțiune mult mai simplă. Cu alte cuvinte, va fi suficient să-l ștergem din calculator (Dropbox » Public » CloudShot), pentru ca acesta să dispară din Internet aproape instantaneu!

Și că tot veni vorba, în comparație cu Dropbox Screen Grabber, CloudShot mi se pare o infinitate mai bun! Voi ce părere aveți vizavi de comparația făcută de mine ?!?

Download

6 Comentarii

  1. Chiar mă gândeam să te întreb când vei vorbi și despre serviciile care lucrează cu Dropbox. Poate într-un articol viitor vei vorbi ceva și despre screencast.com dacă este ceva de spus.

  2. Este bună idea de a alege formatul in care faci screenshotul, in acest fel eviti sa inghete netul de fiecare data cand faci printscreen (un upload de peste 1 mb nu este chiar un lucru care se face instant)

  3. Foarte bun, dar e dependent de Dropbox. Nimic de zis, nu-i nici un impediment. Propun sa incercati Puush. Face acelasi lucru, copie pe hard, linkul in clipboard, upload de fisiere. Deci foarte bun.
    http://puush.me/

    1. Fiind utilizator de Dropbox aproape de la apariția serviciului, pentru mine e mană cerească; și o spun fără să exagerez. Cât despre puush, îți dau dreptate! Merită încercat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.