Windows Tricker – o vastă colecție de trucuri Windows într-o singură interfață

Funcționarea sistemului de operare așa cum a fost el conceput, de multe ori nu satisface utilizatorul experimentat, apelând la diverse trucuri pentru a îmbunătăți anumite caracteristici de funcționare. Despre trucuri ce se pot aplica sistemului de operare am scris numeroase articole, prin modificarea registrului în special, sau alte metode, însă nu prea sunt la îndemâna oricărui utilizator. Windows Tricker, o mică dar completă aplicație, vă poate ajuta să aplicați diverse trucuri doar cu un singur click.

1-Windows Tricker-interfata-pagina1

Windows Tricker reprezintă o vastă colecție de trucuri adunate într-o interfața deloc elegantă, dar foarte intuitivă, utilă mai ales celor fără prea multă experiență prin accesare rapidă a unor caracteristici Windows mai puțin cunoscute.

Programul este util și utilizatorilor experimentați, scopul final fiind sporirea productivității prin oferirea unor modalități de îmbunătățire a parametrilor de funcționare a sistemului de operare. În afara trucurilor ce se pot aplica, Windows Tricker are integrate numeroase mici aplicații de un real ajutor în efectuarea unor operații rapide, jucând rolul de lansator rapid al acestora. Orice nedumerire poate fi eliminată cu ajutorul butonului „?„, buton ce va deschide un pop-up cu explicațiile de rigoare.

2a-Windows Tricker-tricks-pagina2

De asemenea, oferă posibilitatea de a adăuga intrări în meniul contextual Explorer, către cele mai importante utilitare Windows, sau aplicații particularizate. Astfel, secțiunea Tools vă oferă patru pagini cu diverse aplicații ce vă pot fi de folos, iar secțiunea Tricks, două pagini cu trucuri ce se poat aplica sistemului de operare. Unul dintre aceste trucuri, foarte interesant și util deopotrivă, este schimbarea parolei contului de utilizator fără a o cunoaște pe cea veche.

Cred că vă dați seama că nu pot prezenta fiecare caracteristică în parte, mi-ar lua foarte mult timp, așa că va las pe voi să le descoperiți și să le testați. Fiind vorba de aplicarea trucurilor, vă sfătuiesc, ca întotdeauna de altfel, să creați cel puțin un punct de restaurare, dacă nu chiar un backup complet al sistemului. Veti avea astfel, posibilitatea de a readuce sistemul la starea inițială.

Download

Un comentariu

  1. am testat acest program dar din pacate nu merge pe win xp, va rog postati detaliile pt acest program sa ruleze. ori sint eu prost ori lipseste niste dll-uri, mentionez k am update-uri la zi. sa aveti o zi buna si multa bafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.