Program de transformat PDF in Word

Free PDF to Word Doc Converter este un program de transformat documente PDF în documente Word (.doc), distribuit gratuit (freeware), bazat pe tehnologia fostului serviciu online de conversie HelloPDF.com, care se poate lăuda cu performața de a fi primit cinci stele pe SharewareCheap.

Free PDF to Word Doc Converter

Având o interfață simplă și intuitivă, programul Free PDF to Word Doc Converter este excelent pentru a fi utilizat chiar și de către persoane care realizează o conversie PDF to DOC pentru prima dată în viață.

Când avem nevoie de un program de transformat documente PDF în documente Word ?!?

Ori de câte ori ne vedem obligați să modificăm conținutul unui fișier PDF (un referat primit de la cineva, un proiect, un manual sau instrucțiunile extrase prin printare cu una din zecile de imprimante virtuale PDF disponibile).

Pentru a realiza conversia unui document PDF în document Word, în partea stângă a programului, în „Please browse PDF file for conversion„, facem click pe butonul „Browse” și căutam în calculator documentul inițial.

După ce am localizat și selectat documentul PDF, un simplu click pe butonul „Convert to Word Document” va fi suficient pentru ca aplicația să realizeze conversia acestuia în DOC (format de documente principal a Microsoft Word).

Notă: Chiar dacă programul realizează foarte rapid conversia documentelor PDF text de până la 10 pagini, în cazul documentelor mai mari cât și a celor ce conțin imagini, timpul realizării conversiei poate fi simțitor mai mare (și caracteristicile hardware ale calculatorului vor avea un cuvânt important de spus în această privință).

 Download Free PDF to Word

Office

3 Comentarii

  1. este foarte slab! o bazaconie !

  2. Acest program nu este bun deloc. Ori au documentele mele o problema, ori nu este el bun de nimic. De ce atunci cand ii dau „Convert to Word Document” mi se deschide o fereastra in care imi spune ca nu il poate converti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *