Află toate informațiile despre calculatorul tău cu – Windows Inspection Tool Set

Suntem puși deseori în diverse situații când avem nevoie de informații cât mai exacte despre calculatorul nostru, drivere, diverși parametri și caracteristici ale sistemelor de operare. Pe Internet avem la dispoziție asemenea programe, însă cele cu informații detaliate sunt, de regulă, comerciale. Windows Inspection Tool Set, sau mai pe scurt, WITS, face excepție fiind gratuit și oferind o gamă foarte largă de informații atât hardware, software, cât și parametri la care funcționează sistemul de operare.

1-Windows Inspection Tool Set-interfata

Interfața sa, destul de inexpresivă, simplă dar intuitivă, ascunde o mulțime de module ce ne pot ajuta în diverse cazuri. Practic, este un all-in-one al informației despre calculator ce nu ar trebui să lipsească din recuzita oricărui utilizator de calculator.

În funcție de ceea ce ne interesează, interfața ne oferă link-urile directe, necesare aflării rapide a informațiilor dorite. Ca să prezint toate caracteristicile și modulele integrate în WITS ar fi nevoie de mult timp și spațiu, însă simplitatea interfeței nu lasă loc la interpretări, un singur click și ajungem unde trebuie, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos.

2-Windows Inspection Tool Set-informatii-module

Informațiile despre sistem cuprind cele despre procesor, serviciile și procesele rulate de sistem sau programele instalate, module, cât și lista detaliată a tuturor driverelor instalate, atât cele ale utilizatorului, cât și cele ale sistemului Windows. Nu lipsește lista cu toate conexiunile create de sistem sau alte programe, informațiile despre utilizatorii calculatorului și multe altele. Opțiunea foarte utilă de monitorizare cu ajutorul WITS alături de utilitarul Event Viewer vine să întregească lista și așa impresionantă a informațiilor.

3-Windows Inspection Tool Set-optiuni-monitorizare

Opțiunile WITS vă oferă, între altele, posibilitatea de configurare a unor combinații de taste rapide pentru accesarea anumitor module, iar dacă doriți să monitorizați în permanență un anumit modul, o puteți face în secțiunea Event Monitor. Probabil, mulți dintre voi veți spune că aproape tot ce oferă programul se poate accesa din interfața Windows. Da, este adevărat, însă unele caracteristici ale sistemului sunt bine ascunse, accesul fiind rezervat în special celor cu o pregătire temeinică. WITS scurtează „drumul” până la aceste module, oferindu-le la un click distanță și utilizatorului mai puțin experimentat.

Download

11 Comentarii

  1. Norton?!? De unde? Ești sigur că ai urmat linkul de la sfârșitul articolului? Acum am încercat și merge. Vezi linkul din partea de jos (scrie Download) de pe pagina dezvoltatorului.

    1. Cred că nu ști ce spui… Un antivirus nu are cum să aibă 3MB, are peste 100MB!!! După ce dai click pe linkul acela, în pagina următoare dai click pe SourceForge download area și ajungi pe SourceForge. Acolo scrie clar Windows Inspection Tool Set , apoi alegi ultima versiune 3.1.17. Este clar linkul ala din partea de sus Download setup-wits-3.1.17(32 bit).exe (3.4 MB). Nici așa nu te descurci??? Ia-l direct…pe desktop… Sincer, habar n-am de unde scoți tu Nortonul ăla!?! Hocus-pocus?

     1. Stiu bine ce spun!
      Cand dau sa instaleze acel .exe imi cere sa confirm ca va extrage si instala WITS pe computer,iar dupa confirmare urmeaza o secunda de ”extracting” si apoi ma arunca direct in Norton Install Manager apoi Norton Download Manager care incearca sa downloadeze si sa instaleze Norton Antivirus(229,Mb)!

     2. Păi, simplu, refuză instalarea oricărui alt program în afară de WITS! Ori este opțiunea Custom install, ori ai un buton Decline….

 1. Era bine daca era asa simplu!
  Dupa ce extrage fisierele pt. WITS se deschide direct Norton Install Manager,nu se deschide installerul WITS.

  1. Ce antivirus ai, cumva Norton? Probabil ai o configurație a sistemului mai ciudată! Crede-mă, acum, în clipa asta am descărcat și probat WITS, nici vorbă de software adițional!!! Habar n-am de unde îți vine ție Norton, zău!!! Dacă ai Norton antivirus, dezactivează-l, dezinstalează-l, fă-i ceva, ăla-i buba și îți cere să instalezi WITS sub supravegherea lui! Abureală!
   PS. Nu instala programe dacă nu ști să lucrezi cu opțiunile oferite, recte Norton, vei ajunge într-un punct mort!

   1. Nici pomeneala de Norton!Am KIS 2013.
    Stiu sa lucrez cu optiunile oferite,dar ti-am mai spus nu apare ca software aditional,ci pur si simplu se lanseaza in loc sa se lanseze installerul pt.WITS.

    1. Amice, am încercat de fiecare dată când ai postat minunea asta, am instalat WITS de fiecare data normal, normal, normal!!! Nici vorbă de Norton!!! Nu știu ce pc ai tu, ce configurație ciudată ai… Nu crezi că ar fi postat și alții despre minunea asta?!? Nu știu, sincer, de unde scoți tu Norton-ul, din pălărie..hocus-pocus!!! Amice, pe linkul de download de pe site-ul SouceForge, scrie numele softului, Windows Inspection Tool Set, sau nu??? Deasupra lui scrie Download setup-wits-3.1.17(32 bit).exe (3.4 MB), adică pe 32-bit??? UNDE VEZI TU NORTON????

 2. merge perfect dawnloadul cat si programul ,dar programul mi se pare ieftin (de fapt e gratis)dar si imcomplet ,nu indica temperaturile de ex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.