Transformă interfața Windows în cea a Mac OS X Yosemite

Cu toate că nu de mult timp Apple a lansat ultima versiune Mac OS X, anume Yosemite, deja au început să apară teme pentru personalizarea sistemului de operare Windows, mai bine zis pachete întregi (skinpack), ce pot transforma interfața acestuia într-una similară Mac OS. Yosemite UX Pack este un asemenea pachet, iar dacă sunteți fani Mac OS, atunci cu siguranță îl veți încerca.

1-Yosemite UX Pack-optiuni-instalare

Înainte de instalarea pachetului, așa cum am făcut și în alte articole similare, este mai mult decât indicat să creați cel puțin un punct de restaurare, ideea cea mai bună fiind crearea unei copii de siguranță completă, fiind vorba de modificarea unor fișiere de sistem.

Înainte de instalarea pachetului aveți la dispoziție câteva opțiuni de configurare a fonturilor, a barei de andocare (dock), a barei de activități (taskbar), plus alte câteva specifice sistemului de operare Mac OS X. Vă recomand să debifați opțiunea din colțul stâng inferior dacă nu doriți schimbarea paginii de pornire a browser-ului implicit.

Pasionații de personalizare vor ști imediat despre ce este vorba, Yosemite UX Pack schimbând complet interfața Windows în cea a unui Mac OS în cele mai mici amănunte, de la Windows Explorer, imagini de fundal, până la modificarea sunetelor implicite.

2-Yosemite UX Pack-interfata-MacOS-Yosemite

Astfel, nu lipsește bara de andocare a aplicațiilor, sau a diverselor locații din calculator, similară sistemului Mac OS X, personalizabilă în cele mai mici amănunte. Fiind vorba de Mac OS, bineînțeles, veți avea la dispoziție celebrul Launchpad în care se pot adăuga diverse aplicații, locații din calculator, personalizabil în totalitate și multe alte opțiuni utile.

3-Yosemite UX Pack-launchpad

Nu are rost să vă vorbesc prea mult pe această temă, după ce instalați pachetul veți avea plăcerea de a explora „noul” sistem de operare. Trebuie doar să mai precizez că se poate aplica oricărei versiuni de Windows, începând cu Windows 7. Consumul de resurse este specific unui asemenea skinpack, adică moderat. Nu uitați de punctul de restaurare sau un backup complet de sistem!

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.