Blocheaza rularea anumitor aplicatii in Windows

Dar de ce as dori eu sa blochez o aplicatie ? Daca nu ma lasi sa-ti explic n-ai cum sa aflii motivul. Ok! Imagineaza-ti ca ai o aplicatie (Adobe Updater, de exemplu) a carei dezinstalare nu te intereseaza dar nici nu doresti ca aceasta sa poata fi rulata de catre o alta aplicatie Adobe ori de catre o alta persoana ce are acces la calculatorul tau. De ce doresti asta ? Pai din simplul motiv ca versiunea softului Adobe instalat in calculatorul tau functioneaza perfect si n-ai nevoie de actualizari. La fel exista aplicatii de configurare a sistemului de operare Windows spre care este mai bine sa blocam accesul in cazul in care alte persoane pot avea acces la el (Ex:Registry Editor). Sau poate doresti ca nimeni sa nu poata rula messengerul, ori mai stiu eu ce alta aplicatie.

1-appadminAppadmin este un utilitar ce blocheaza rularea anumitor aplicatii in Windows-ul in care este instalat. Cum face asta ? Simplu: facem click pe butonul „Add”, localizam executabilul aplicatiei pe care dorim sa o blocam apoi facem click pe „Restart Explorer”. Incepand de acum, ori de cate ori vom incerca sa folosim aplicatia adaugata in lista vom observa ca este imposibil. Pentru deblocare, bifam casuta dinaintea aplicatiei in cauza, facem click pe „Delete”, pe „Restart Explorer”, apoi rulam aplicatia.

   Download Appadmin

Nota: NU blocati Antivirusul, Firewall-ul sau alte aplicatii fara de care Windows nu ar putea functiona corect si in siguranta!

2 Comentarii

  1. Am instalat Windows 7 ultimate pe computer, nu inteleg de ce unele programe utile nu ma lasa sa le instalez, sau altele ma lasa initial iar la a doua pornire sa le blocheze lansarea. Va rog sa ma ajutati sa rezolv problema mea. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.