Windows Live Essentials 2011

Windows Live Essentials 2011 este aici! Microsoft a ales ultima zi a lunii septembrie pentru a publica versiunea finala si stabila a acestui pachet confirmand zvonurile care circulau in blogurile de specialitate.

1-Windows-Live-Essentials-2011Printre noutati nu putem uita de renovarea serviciului Live Sync. Serviciu care, asa cum v-am anuntat cu ceva timp in urma, a devenit Windows Live Mesh si de care sunt sigur ca in sfarsit va fi pe masura asteptarilor noastre si o problema pentru concurenta directa (Dropbox). De ce spun asta ? O spun deoarece spatiul disponibil pentru sincronizarea fisierelor in SkyDrive a fost upgradat si in loc de 2GB dispunem de pana la 5GB.

Pentru a instala versiunea stabila a Windows Live Essentials 2011 putem descarca un installer web inferior a 2MB cu care putem realiza instalarea aplicatiilor doar daca dispunem de conexiune la internet; in caz contrar, putem opta pentru un installer complet care permite realizarea instalarii in modul offline, ce trece putin peste 150 MB si contine Windows Live Messenger, Photo Gallery, Mail, Writer si Movie Maker, Windows Live Mesh, Bing Bar, Family Safety si Messenger Companion.

   Via Windows Fara Limite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.