Download AVG PC Tuneup – Program de optimizare

Văzând că AVG Free Antivirus se bucură de aprecierea unui important număr de utilizatori, creatorii săi au vrut să profite de inegalabila-i popularitate pentru a păși cu dreptul pe piaţa aplicaţiilor de optimizare cu ceea ce azi cunoaştem sub numele de AVG PC Tuneup; un program de optimizare şi curăţare a calculatoarelor cu Windows.

1-AVG-PC-Tuneup-Advanced-ToolsAVG PC Tuneup este un utilitar de mentenanţă şi optimizare a sistemelor de operare Windows ce promite rezolvarea celor mai răspândite probleme din cauza cărora performanţa calculatorului scade considerabil iar securitatea sistemului este compromisă. Fie că dorim analizarea şi repararea Registrului, eliminarea fişierelor temporare, recuperarea fişierelor şterse accidental, repararea sectoarelor defectuoase ale Hard Disk-ului sau defragmentarea şi optimizarea acestuia, AVG PC Tuneup dispune de tot ceea ce necesităm pentru a realiza procesele pertinente.

2-AVG-PC-TuneupAVG PC Tuneup include si utilitare avansate cu care putem optimiza conexiunea la Internet, explora si administra conţinutul Hard Disk-ului, gestiona procesele active si dezinstala programele de care nu mai avem nevoie pentru a agiliza pornirea si rularea sistemului de operare. Toate aceste utilitare le găsim in fila „Advanced Tools(vezi prima imagine din articol).

Deoarece în unele cazuri procesele de curăţare şi optimizare pot necesita mai mult timp decât de obicei, programul este prevăzut cu funcţia „Scan, Repair and Shutdown„. Prin intermediul acesteia putem lăsa calculatorul „pe mâna aplicaţiei” AVG PC Tuneup care, după ce va realiza procesele amintite, va opri calculatorul (In acest mod nu trebuie sa mai stai langa PC pentru a-l opri cand totul este OK).

3-AVG-PC-Tuneup-Probleme-rezolvateAVG PC Tuneup pune la dispoziţia utilizatorilor săi o funcţie cu care aceştia îşi pot menţine siguranta datelor. Ex: atunci când ştergem un fişier, folder, etc., în realitate, sistemul de operare şterge referinţa către acestea însă păstrează datele reale stocate în aşteptarea scrierii peste acestea a altora.

Asta ce vrea să spună ?!? Vrea să spună că atunci când tu ştergi un film, dacă pe sectorul ocupat de acesta nu au fost rescrise alte date, un program de recuperare a datelor şterse accidental de exemplu, poate recupera filmul în întregime. Ei, AVG PC Tuneup permite ştergerea permanentă a fişierelor astfel încât recuperarea acestora să nu poată fi realizată.

Pe lângă asta, AVG PC Tuneup dezactivează funcţia de restaurare în timpul eliminării pentru a evita ca acesta să păstreze o copie a fişierului (document pdf, film, poză, melodie, etc.). În cazul unei restaurări a acestuia la un stagiu anterior, fişierul eliminat cu AVG PC Tuneup, nu „revine„.

Alte informaţii:

  • Resurse: Procesor 1,5 Ghz ori superior, 64 MB RAM şi minim 50 MB spaţiu liber pe HDD.
  • Sistem de operare: Windows XP ori superior.
  • Licenţa: Trialware (30 zile gratis).
  • Link download: AVG PC Tuneup.

6 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.