Ia-ţi gratis BitDefender Internet Security 2011

Despre BitDefender Internet Security 2011 nu pot spune decât că este mult mai mult decât un Antivirus de top. Asta se întâmplă deoarece avem în faţa noastră o soluţie de securitate blindată cu module de optimizare menite să ne ofere cea mai bună experienţă de utilizare indiferent de tipul de calculator folosit (funcţiile „Laptop Mode” şi „Silent Mode”; vezi a-2-a imagine a articolului) .

1-BitDefender-Internet-Security-2011-AntivirusDacă mi-ai cere să-ţi expun principalele sale funcţii a căror prezenţă nu o observăm în multe soluţii antivirus ale momentului, n-aş putea să nu-ţi vorbesc şi depre modulul „Game Mode”; o funcţie extrem de importantă nouă, celor pasionaţi de jocuri video, deţinători ai unor calculatoare nu chiar „de ultimul racnet”. Aceasta, atunci când este activată, reduce semnificativ consumul de resurse al  suitei de securitate BitDefender Internet Security 2011, astfel încât virtuţile calculatorului la capitolul „Hardware” să fie dedicate în totalitate jocului executat, în aşa fel încât acesta să ruleze în cele mai propice condiţii.

2-BitDefender-Internet-Security-2011-Game-Mode-Enabled1

Bineînţeles că la capitolul „Protecţie”, suita de aplicaţii de securitate BitDefender Internet Security 2011 formează un întreg greu de egalat de către ceilalţi participanţi la joc. Include, bineînţeles, un Antivirus, un filtru Antispam, un detector de vulnerabilităţi, protecţie Firewall, un utilitar de criptare a conversaţiilor realizate cu principalele soluţii de chat ale momentului, Windows Live Messenger şi respectiv, Yahoo! Messenger. Pe lângă acestea, securitatea datelor ne este asigurată de modulul Privacy Control cu ajutorul căruia putem seta în funcţie de necesităţi şi preferinţe, un nivel de securitate mai redus ori mai sporit pentru a controla modificările ce afectează registrul sistemelor de operare Windows, cookies s.a.m.d., pentru a localiza şi dezvălui eventualele riscuri şi ameninţări la care acestea sunt expuse:

3-BitDefender-Internet-Security-2011-Control-PrivacitateA folosi un calculator cu Windows fără a dispune de un soft Antivirus e ca şi cum ai lăsa deschisă în Gara de Nord din Bucureşti, o geantă plină cu bani. Totodată, ştim îndeajuns de bine că majoritatea soluţiilor Antivirus gratuite nu ne oferă protecţie totală împotriva diverselor tipuri de ameninţări existente şi că pentru a ne simţi în siguranţă suntem nevoiţi să instalăm aplicaţii terţe pentru a ne proteja de Malware, Phishing, etc.

Cumpărând o soluţie de securitate precum BitDefender Internet Security 2011 avem certitudinea că sistemul nostru se află pe mâini bune şi că datele noastre sunt bine adăpostite de ploaia de ameninţări, sub umbrela formată de utilitarele de protecţie avansată ce compun acest complet pachet.

Totuşi, trebuie să recunosc că mă enumăr printre acei utilizatori care au aşteptat să obţină fără nici un fel de cost o soluţie Antivirus comercială completă, pentru ca după un an fără griji să prefere renovarea licenţei pe cont propriu, indiferent de cost, având în gând timpul pe care a evitat să-l piardă periodic la implementarea şi utilizarea diverselor soluţii de securitate pentru a-şi simţi calculatorul protejat în totalitate, iar datele stocate în acesta, în siguranţă.
4-BitDefender-Internet-Security-2011-Full-Scan
Vei înţelege acum de ce ofer cu sprijinul BitDefender România, primilor trei cititori ai acestui articol care vor răspunde corect la următoarea întrebare, câte o licenţă de un an (trei în total / una de persoană) pentru suita de securitate BitDefender Internet Security 2011.

Vrei şi tu o licenţă ?!? E simplu! Fii unul dintre primii trei cititori ce răspund la întrebarea:

Ce soluţii de protecţie ne oferă BitDefender pentru 2011 ?

Important:
– Câstigatorii, îi aflăm mâine, 30 octombrie 2010, la orele 22:00 (ora RO).
– Nu pot participa la concurs câstigătorii unuia din concursurile anterioare.
BitDefender România împreună cu programecalculator.ro pun în joc total de 10 licenţe de un an pentru produsul BitDefender Internet Security 2011 ce vor fi oferite în loturi, în perioada desfăşurării concursului: 29 octombrie 201020 noiembrie 2010.

16 Comentarii

      1. Am primit licenta pentru Bitdefender , e prima oara cand castig la un astfel de concurs si vreau sa multumesc din suflet pentru licenta mai ales deoarece chiar sunt un fan Bitdefender si chiar mi-l doream iar tie Cristi iti multumesc in mod special si pentru ca vizitand acest blog am un windows mai curat mai frumos si mai performant . Tine-o tot asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.